8 Şehidimiz Var

featured

Tendürek kırsalında PKK’lı teröristlerin yol keserek tırları ateşe verdikleri bölgede operasyon başlatıldı. Bölgede sürdürülen operasyon sırasında teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 2 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Van ve Hakkari’den de acı haber

TSK’dan yapılan açıklamada ise Van’ın Çaldıran ve Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda 4 asker ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, Van’ın Çaldıran ilçesinde Gülizar mahallesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları tarafından karayolunun kesilerek üç TIR’ın yakılması olayı sonrası bölgede arama-tarama faaliyetleri icra eden güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışmada, üç asker ve bir güvenlik korucusunun şehit olduğu bildirildi.

Bir kötü haber de Hakkari’den geldi.  Hakkari’nin Şemdinli ilçesi 34’üncü Hudut Tugay Komutanlığı unsurlarınca icra edilen operasyon esnasında teröristler ile çıkan çatışmada da bir asker şehit oldu.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı bölgesinde ise terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda, 1 özel harekat polisi şehit oldu, 2 polis yaralandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
8 Şehidimiz Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.