Adana Türkistanlılar Derneği’nde Osman Beg Yeniden Başkan Seçildi

featured

Adana Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde, Bugün 45. Olağan Genel Kurulu heyecanı vardı.

Türk ve Türklük için bir çok hizmet gerçekleştiren Osman Beg, Adana Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin üyeleri tarafından oy çokluğuyla tekrar başkanlığa layık görüldü.

Derneğin 45. Olağan Genel Kurulu’ndan sonra Osman Beg, Yönetim listesini yayımlayarak bir konuşma gerçekleştirdi.

İşte Konuşmanın tamamı ve Yönetim listesi;

”Derneğimizin 45. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 2018-2020 Dönemi için üyelerimizin desteği ve oy çokluğu ile tekrar başkan seçildik. Kurula katılıp bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Birlik beraberliğimizin daim olmasını dilerim. Yeni dönemde tüm hemşeherlerimizin derneğimize katılımının artmasını temenni ediyorum. Yönetimimize destek ve dualarınızı bekliyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Listesi : M. Osman BEG, A. Nadir Yesevi, Alişir Şirnevai, Enver Taşkent, Abdurrahim AKBAY, Tunahan Ilgun, Fatih BERDİLEK, Necat İDEMCİ, Fatih ŞİRNEVAİ, Aygün Kazbek, Eyüp Özbek, Vacide Arsim Alkış, Münevver Koyaş, Mualla Bek, Emrullah Maksom ,Abdullah SANCAR, Yusuf AKYOL, Ubeydullah Taşkent, Cem Dinçkurt, Atilla BAY

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana Türkistanlılar Derneği’nde Osman Beg Yeniden Başkan Seçildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.