• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Adana Türkistanlılar Derneğinden Anlamlı Destek

featured

Adana Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği sosyal sorumluluk projelerine tüm gücüyle ve hızıyla devam ediyor. Başkan Osman Beg ve yönetimi tarafından yapılan bu anlamlı toplantı’nın bu seferki konuğu; kariyerinde 3 altın madalya, 1 gümüş madalya bulunduran engelli sporcumuz Çağrı Berdilek.

Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği binasında başarılı ve engelli sporcumuz Çağrı Berdilek’i halk’a ve basına tanıtan dernek Başkanı Osman Beg, ikram edilen Türkistan Pilavı’ndan sonra basın açıklaması gerçekleştirdi.

Osman Beg yaptığı açıklamada ”Derneğimizin Gençlik Kolları üyesi olan Çağrı Berdilek, 2011 yılında Samsun’da gülle, cirit ve disk atmada 3 altın madalya, 2013 yılında İstanbul’da 400 metre yüzme sporunda 4.lük, 2013 yılında Adana’da atıcılıkta 1 gümüş madalya kazanmıştır. 2015 yılında Ankara atletizm şampiyonasına katılmıştır. Genç sporcu Çağrı Berdilek, atletizimde gösterdiği başarılarla aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını ispat etmiştir. Başarısı tüm gençlerimize umut ışığı olmuştur. Çağrı gibi başarılı gençlerimizin yetkililer tarafından desteklenmesini, sponsor temini edilmesini temenni ediyoruz. Bizler herzaman destekliyoruz Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak gençlerimizin başarılarının devamını dileriz.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adana Türkistanlılar Derneğinden Anlamlı Destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.