Alaattin Çakıcı’nın Yeğenine Silahlı Saldırı

featured

Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı (32), İstanbul’da bir otelin restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Olay İstanbul Kadıköy’de bulunan bir otelin restoranında saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Emniyet mensuplarından edinilen bilgiye göre, bir kişiyle restoranda oturan Alaattin Çakıcı’nın yeğeni Adem Çakıcı, yan masadan kalkıp yanlarına gelen iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Şüpheliler, saldırının ardından otelden ayrılıp, gri renkli bir otomobile binerek kaçtı. Otel görevlilerinin bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından vücuduna 5 kurşun isabet ettiği öğrenilen Adem Çakıcı, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adem Çakıcı’nın hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavi sürüyor.

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, otel ve restoranında delil araştırması yaptı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otelin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerine ulaşmaya çalışıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alaattin Çakıcı’nın Yeğenine Silahlı Saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.