• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul
gazilerimize alcak saldırı

Alçaklar İki Gazimize ve Ailesine Saldırdı

Olay, akşam saatlerinde, Eskişehir yolu üzerinde ceyran etti. Sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, 06 EF 2415 plakalı otomobiliyle giderken, plakası belirlenemeyen hafif ticari aracın sürücüsü ile ‘yol vermeme’ yüzünden tartışma yaşadı.

İçinde eşi Seda Kızılkaş, 2 yaşındaki çocukları Ada Kızılkaş ile belden aşağısı tutmayan kendisi gibi gazi olan arkadaşı Muzaffer Oktay, onun annesi Kadriye Oktay ve kız kardeşi Gamze Oktay’ın da bulunduğu aracın önü, hafif ticari aracın sürücüsü tarafından kesildi.

Gazilerle ailelerinin içinde olduğu otomobil, bir alışveriş merkezinin önünde sıkıştırıldıktan sonra hafif ticari araçtan inen 4 kişi tarafından tekmelendi.

2 Yaşındaki Çocuğu’da Saldırdılar

Öfkeli saldırganlardan uzaklaşan gaziler ve ailelerinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 3 kilometre sonra yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Arkalarından araçlarıyla istasyona gelen 4 kişi, bu kez de otomobilin camlarını kırdı. Şüpheliler, Oktay’ı otomobilin içinde, koltuk değnekleriyle ayakta durmakta zorlanan arkadaşı Kızılkaş’ı da otomobilin dışına çıkararak, dövdü.

Bu sırada gazi aileleri de otomobilden inip, saldırganları durdurmaya çalıştı. Saldırganların otomobilde bulunan 2 yaşındaki çocuğa da saldırılması üzerine akaryakıt istasyonu çalışanları engel olup, saldırganları güçlükle durdurabildi. Saldırganlar hafif ticari araçla kaçarken, ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri peşlerine düştü. Burada yaşananlar ise istasyonun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alçaklar İki Gazimize ve Ailesine Saldırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.