Darbeci General Terzi’nin Eşine 18 Yıl Hapis

featured

FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda (ÖKK) şehit Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi’nin eşi Nazire Terzi, yargılandığı davada 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına sanık Nazire Terzi, avukatı ve yakınları katıldı. Esas hakkındaki mütalaaya karşı savunma yapan Nazire Terzi, suçsuz olduğunu savundu. Son sözü sorulan Terzi, “Benim hiçbir şekilde terör örgütü ile bir bağlantım yoktur ve olamaz. Gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum. Beraatimi talep ediyorum” dedi.

Sanığın son sözünün ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Nazire Terzi’ye ‘Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım’ suçundan 18 yıl hapis cezası verdi.

Bilindiği üzere Nazire Terzi , daha önce Şehir Ömer Halis Demir’in ,eşi Semih Terzi’yi suçsuz yere vurduğunu iddia ederek Şehit Demir’den de şikayetçi olmuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Darbeci General Terzi’nin Eşine 18 Yıl Hapis

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.