Doğu Perinçek’ten Türkçülüğe ve Türkçülere Saldırı

featured

Bugün öğle saatlerinde Doğu Perinçek’in kendisine ait yayın organları tarafından daha sonra başlığı değiştirilerek ” İran düşmanı Türkçülük olur mu?” ( değişmeden önceki başlık ) bir yazısı yayınlandı.

Yazının içeriğinde Türkçüleri ” Amerikan Türkçüsü ” olarak suçlamaya kadar vardı. Yazısının devamında Türkçülük üzerine de akıl vermeye kalktı.

Bir bakalım Doğu Perinçek kimmiş;

Bir Tv programında Türkiye Cumhuriyeti Devleti bekasını hiçe sayıp ülkeyi uçuruma götürmeye çalışan örgütlerden biri olan Dev-Solu kendisinin kurduğunu söyleyen şahıs.

1990 yılında Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı Bekaa vadisinde öldürmek için MİT tarafından gönderilen 21 İstihbaratçı’yı ev adreslerine kadar vererek ifşa eden şahış.

Dağ eteklerinde terörist başı Abdullah Öcalanla birbilerine çifte kumrular gibi çiçekler veren şahıs.

Bir komutan veya bir devlet yetkilisi edası ile Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile askerimizi şehit ve gazi yapan Türkiye Cumhuriyeti devleti’ne kurşun sıkan teröristleri tek tek tebrik eden şahıs.

 

Fetullah Terör örgütü’nün yaptığı kumpaslarla hapislere atılan rütbeli Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu askerlerimizin ve yakınlarının düştüğü zor durumlardan faydalanarak, Ulusal tv gibi Aydınlık gazetesi gibi kedisine ait yayın organlarını kullanarak kendi propangasını ve ticari amaçla ( kitap, Dergi v.s ) kullanmaya çalışan şahıs.

 

Ve son olarak, Türk’ün Evladı, Osmanlı Devleti Subayı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu, herzaman Türklüğü savunmuş olan Mustafa Kemal Atatürk’ü Ekibiyle beraber ( TGB, Vatan partisi ) kullanarak duygu sömürüsü yapmaya çalışan şahıs.

 

Sabit Haber Özel

Gökhan İlhan

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doğu Perinçek’ten Türkçülüğe ve Türkçülere Saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.