• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Hakkari’de 8 Şehit

featured

Mutadım olduğu üzere kahvaltıdan hemen sonra tv kanallarına bir göz atıp ardından da sosyal medya hesaplarımı kontrol ettim.

Kanalın biri Murat Can’ın öz annesinin nerede olduğunu ararken diğeri Ugur’un eşiyle neden tartıştığını anlatıyordu. Bir diğeri de Hülya Avsar’ın kahkahalarından derlediği video klibi dönerip dönerip durdu. Bir kanal da Tolga Sayışman’ın öpüşme sahnesinden sonra hanımının getirdiği baklavanın cevizli mi yoksa fıstıklı mı olduğu üzerinde yoğun bir mesai halindeydi. Müzik kanalları tüm imkanlarını yarı çıplak manken eskilerinin kart seslerini parlatmak gayretine ayırmış.

Haber kanallarından biri FED başkanının özgeçmişini, biri ABD’deki silahlı saldırıyı, biri milli piyade tüfeği MPT 76’yı anlatıyordu. Spor kanallarının tamamı BJK-MONAKO maçının teknik analiziyle meşguldü.

Sosyal medyada dünden farklı bir şey göremedim. Yeni alınan elbise, akşam yenilen yemeğin fotoğrafı,dudak büzerek çekilmiş selfiler, duvar yazısından bozma üçüncü sınıf felsefi demogojiler…

Bu arada Hakkari’de 8 şehit vermişiz; ne gam? Haber yapıp da terör örgütünün ekmeğine yağ mı sürelim…

Karısının koynundan başka vatanı olmayan yavşaklar! En büyük meziyeti iyi makyaj yapıp uyumlu giyinip avm gezmek olan yosmalar! Makam koltuğundan başka kutsalı olmayan cibilliyetsizler! Geberip gittiğinizde arkanızdan bir fatiha okursam şerefsizim. ..

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hakkari’de 8 Şehit

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.