İBB Yöneticisinden İğrenç Paylaşım!

featured

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü gece amiri Ömer Akbayrak’ın facebook’daki iğrenç paylaşımına tepki kısa zamanda çığ gibi büyüdü.

İBB çalışanı Ömer Akbayrak’ın facebook paylaşımı şöyle; “Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Mecliste başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir”.

Paylaşımı Sildi

Gelen tepkiler üzerine belediyede amirlik yapan Ömer Akbayrak facebook paylaşımını sildi. Paylaşım silinmeden önceki yorumlar da en az paylaşım kadar tepki topladı.

Bu paylaşımın ardından gazeteciler Büyükşehir Belediyesi basın bürosunu telefon yağmuruna tuttu. Basın bürosundan yapılan açıklamada söz konusu kişinin açığa alındığı, soruşturma başlatıldığı ve paylaşım ile ilgili müfettiş görevlendirildiği bildirildi.

Topbaş görevden aldı

Skandal paylaşımın ardından Ömer Akbayrak’ın açığa alındığı, olayla ilgili müfettiş görevlendirildiği öğrenildi. İBB’den yapılan yazılı açıklamada, “İBB Memuru Ömer A. Facebook paylaşımı nedeniyle açığa alınarak hakkında soruşturma açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İBB Yöneticisinden İğrenç Paylaşım!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.