• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Irak Hükümetinden Açıklama; ”Vatan Hainisiniz.”

featured

Irak Başbakanı Haydar İbadi referandum kararı sonrası şu sözleri söyledi:

“Bir yandan Irakın kahraman evlatları canlarını terörle mücadele için verirken diğer yandan bu yaşadığımız zorlu günlerde, savaşın şiddetlendiği zamanlarda kötü emellerini gerçekleştirmek için bundan istifade etmekteler, ve ırak topraklarının bütünlüğünü bozmak istemekteler. Bir yandan kahraman vatan evlatlarımız Kerkük, Enbar, Huveyja bölgelerinde zafer yazarken bir diğer yandan vatam topraklarını parçalamaya çalışan ve ırak evlatları arasına fitne sokmaya çalışan vatan hainleri, ancak bu yaptıklarının bütün bölgeyi ateşe vereceğini ve sonuçlarını bilmemekteler. Şunu bir kez daha dile getiriyoruz bizler Kürt vatandaşlarımızdan vazgeçmeyiz ve onları bu ateşe sokmayız, bizler bölünmeyi reddettik ve etmeye devam edeceğiz, ırak bütün ıraklıların şerefsizlerin malı değil.


Bir liderin görevi halkını tehlikelerden korumak onları yok olmaya ve tehlikeye atmak değildir. Iraklılar Saddam yönetiminin açtığı yaraladan daha kapanmamıştır. Bizler Kürt halkına şunu anlatmamız gerek kuzey ırakın bütün sorunları kendi içlerindedir Bağdat kaynaklı değildir, bu yüzden kürt halkını böyle tehlikeli bir oyun içerisine sürüklemekteler, Kuzey Irakta yaşanan ekonomik kriz ve sıkıntılar kuzey ırak yönetimin yolsuzluklarından kaynaklıdır.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Irak Hükümetinden Açıklama; ”Vatan Hainisiniz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.