Kırımlı Sporculara Adana’da Sıcak Karşılama

featured

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı anısına düzenlenen Geleneksel İsmet Atlı Güreş Turnuvası için Adana’ya gelen İslam Kermen (Herson) Spor Kulübü’ne bağlı sporcular, Kırım Tatarları tarafından bayraklarla karşılandı

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı anısına düzenlenen Geleneksel İsmet Atlı Güreş Turnuvası için Adana’ya gelen İslam Kermen (Herson) Spor Kulübü’ne bağlı sporcular, Kırım Tatarları tarafından bayraklarla karşılandı. Ceyhan Kırım Türkleri Derneği yönetimi tarafından havaalanında sporculara oldukça sıcak bir karşılama gerçekleştirildi.

Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyesi ve KTMM Herson temsilcisi Abmecit Süleymanov’un yöneticiliğindeki spor kulübü heyeti, KTMM Türkiye danışmanı İsmet Yüksel’in organizasyonuyla turnuvaya katılım gösteriyor.

Etkinlikler bugün Kozan İsmet Atlı Stadyumu’nda

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri, bugün saat 10.00’da Kozan İsmet Atlı Stadyumu’nda başladı. Büyükler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde yapılacak güreşlerde dereceye giren sporculara para ödülü verilecek.

Kaynak:Kırım Haber Ajansı (QHA)

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kırımlı Sporculara Adana’da Sıcak Karşılama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.