Milletin Zekâsıyla Alay Etmeyin

featured

Geçtiğimiz günlerde Füsun Demirel adlı oyuncu instagram hesabından iş bulamadığını, bunalımda olduğunu yazmış. Sosyal medyada gündem olunca, Habertürk gazetesi de Demirel ile röportaj yapmış.

Olayın geçmişi şöyle: Malûmunuz Füsun Hanım, iki yıl önce Cumhuriyet gazetesiyle bir röportaj yapmıştı. Sorulardan birisi şöyleydi Oynamak istediğiniz bir rol, bir oyun kaldı mı?” Füsun Hanım’ın yanıtı da Çok var. Mesela o dağlardaki gerilla kızları oynamayı çok istedim. Belki bir gerilla annesi olurum artık ya da anneannesi.”

Daha sonra da yer yerinden oynamıştı. Demirel, bu açıklamasından dolayı işinden çıkarıldığını ve günümüze kadar iş bulamadığını söylemiş. Habertürk ile olan röportajında da “… Terörün bu kadar can aldığı, kanın gövdeyi götürdüğü, asker/sivil herkesin öldürül­düğü bir atmosferde, eğer “Gerilla” derken PKK terör örgütünü kastediyor olsam, o zaman insanların benim aklımdan kuşkulanması gere­kir. Bu normal bir şey değil. Bir insan bunu nasıl söyleye­bilir; bu mümkün mü?” demiş.

Füsun Hanım, Türkiye’de yaşadığımız için, sizin “Dağlardaki gerilla kızları”, “gerilla anneleri”ni oynamak isterdim sözünden elbetteki insanlar PKKlı teröristleri anlayacak, bundan doğal bir şey yok. Türkiye’de İtalya ile ilgili filmler çekiliyorda bizim mi haberimiz yok? Ya da siz “sanatınızı” İtalya’da mı icra ediyorsunuz da, İtalyan gerillasını ya da annesini oynayacaksınız? Lütfen, milletin zekâsıyla alay etmeyin.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletin Zekâsıyla Alay Etmeyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.