• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Oda TV’nin “Ülkücü öğrencilerin, “Ramazanda yemek yiyemezsiniz” haberi yalan çıktı

featured

13 şehit verdiğimiz helikopter kazası ile ilgili asılan afişler yırtıldı, fakülteye asılan Türk bayrağı ise indirilmek istendi. Çıkan olaylarda çok sayıda öğrenci yaralanırken, polis okula girdi.

Olaylardan PKK mensuplarını sorumlu tutan milliyetçi öğrenciler zehir zemberek bir bildiri yayınladı.

Türk bayrağına ve şehitler için asılan afişlere saldırıda bulunulduğunu belirten milliyetçi öğrenciler, birçok arkadaşlarının darp edilmek istendiğini söyledi.

İşte o Açıklama 

Kamuoyuna;

Cebeci kampüsünde iki gündür yaşanan olaylar hakkında ciddi bir tczvirat yapılmaktadır. Sosyal medyadaki operasyonel hesapların yanma ana akım medyanın da katılmasıyla bu tezvirat aşağılık bir kara propagandaya dönüşmüştür.

Öncelikle yaşanan olayları tüm gerçekliği ile paylaşmak istiyoruz. 1 Haziran günü helikopter kazasında şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin orta kantinine Türk Bayrağı ve şehitlerimizin adının yazılı olduğu bir pankart ile Yahya Kemal’in bir şiiri asılmıştır. Bunun üzerine sözde öğrenci olan teröristler İletişim Fakültesinde toplanmaya ve Türk Milliyetçisi öğrencilere saldırmak üzere yığmak yapmaya başlamıştır. Kavga için fırsat kollayan teröristler Milliyetçi bir öğrenciyi kütüphanede ders çalışırken taciz etmiş daha sonra da saldırmış ve gereken cevabı almıştır.

Provokasyon için gerekli malzemeye kavuşan teröristler 50 kişilik bir grupla 10 kişilik milliyetçi öğrencilere dclici-kcsici aletlerle, çivili sopalarla saldırma girişiminde bulunmuş ancak başarılı olamamışlardır. Bu terörist grup daha sonra okul içindeki şehitlerimizin adının yazılı olduğu pankartı ve Yahya Kemal’in veciz şiirini parçalayarak yere atmış, Türk Bayrağına indirmeye yönelmeleri üzerine de misliyle karşılık bulmuşlardır. Bu aşağılık girişimi meşrulaştırmak için de Ülkücüler oruç tutmayan öğrencilere saldırdı yalanını ortaya atmışlardır. Bu bir iftiradır. Ülkücüler hürriyetçidir. Hiç kimsenin yaşam biçimiyle en ufak bir dertleri yoktur. Kaldı ki Türk Milliyetçiliği fikir sistemi din veya mezhep temelli değildir. Bu yalan bizim üzerimize yapışmayacaktır ama şerefsizlik sîzlerin boynunda asılı kalacaktır.

Bugün ise kampüsteki öğrencileri tehdit ederek toplu şekilde hareket eden grup İletişim Fakültesinde yuvalanarak Milliyetçi öğrencilere saldıracakken farkcdilmişlerdir. Bu olayın üzerine en doğal hakkımız olan meşru müdafaa hakkı tarafımızdan kullanılmıştır. Vatan hainlerine hakettiği muamele meşru müdafaa çerçevesinde gösterilmiştir. Siyasal Bilgiler Fakültesinin ve Cebeci Kampüsünün vatan hainlerine bırakılmayacağı her zaman olduğu gibi bugün de açıkça gösterilmiştir. Belirtiyoruz ki okulda eğitim-öğretimin aksamaması için elimizden geleni yapacağız. Bize, bayrağımıza ve değerlerimize yönelik bir saldırı olmadığı sürece kavganın tarafı olmayacağız. Ve yine buradan açıkça ifade ediyoruz ki ülkenin bayrağı olan Türk Bayrağına ve Şehitlerimize her kim saygısızlık edecek olursa hakettiğini misliyle bulacaktır. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !

MÜLKİYE ÜLKÜCÜLERİ

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oda TV’nin “Ülkücü öğrencilerin, “Ramazanda yemek yiyemezsiniz” haberi yalan çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.