Sahte Diploma İle 8 Yıl Profesörlük Yaptı.

featured

Bursa’da 8 sene kekemelik ve konuşma bozukluğu üzerine tedavi merkezi işleten E.N.K., tedavi olmak için kendisine başvuran hastalar gördükleri terapi ile bir türlü iyileşememeleri üzerine şüphelenerek polise gitmesi ile yakalandı. Şikayet üzerine Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlarla Büro Amirliği tarafından hakkında yapılan ayrıntılı inceleme başlatılan ve birçok yerel ile ulusal kanalda kekemelik üzerine programlara ve söyleşilere katılan E.N.K.’nin kullandığı profesör, pedagog, doçent ve diş terapisti unvanlarının sahte olduğu ve suçlu’nun sadece lise mezunu olduğu tespit edildi.

Açtığı tedavi merkezinde Azerbaycan Üniversitesi’nden mezun olduğuna dair sahte diploma ile Pensilvanya Üniversitesi’nden Kekemelik ve Dil Patolojisi üzerine sahte sertifika bulundurarak gelen hastaları dolandırdığı tespit edilen E.N.K.’nin iş yerine ve evine baskın düzenlendi. Baskın sırasında yapılan aramalarda şahsa ait profesör, doktor ve doçent unvanları ile birçok kurum ve kuruluştan aldığı belgeler, hasta kayıt formu, makbuz ve kaşeler ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sahte Diploma İle 8 Yıl Profesörlük Yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.