Sinan Çetinin ”Psikopat” Oğlu’na Yeni Ceza

featured

Polisimizi şehit eden, Balkondan kurşun yağdıran, sürücü ehliyetini Hakkari’den alan Sinan Çetinin oğlu’na Beyoğlu Asmalımescit’te 2013’te karıştığı kavgada, muşta kullandığı iddiasıyla “Kasten yaralama” ve “Tehdit” suçundan toplam 6 bin lira adli para cezası verildi. Çetin’in kavga ettiği Ahmet İhsan Tigrel ise haksız tahrik altında kasten yaralama suçundan bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 5.celsesi görülen duruşmaya, müşteki-sanık Rüzgar Çetin ile müşteki-sanık Ahmet İhsan Tigrel katılmadı. Her iki kişiyi avukatları temsil etti.

Rüzgar Çetin’in avukatı müvekkilinin kullandığı iddia edilen muştanın ele geçirilmediğini söyleyerek “Bilirkişi raporu bunun kül tablası olduğuna yöneliktir. Bu nedenle ruhsatsız silah bulundurmak suçundan müvekkilimin beraatini talep ederim. Silahla yaralama suçunun da sübuta ermediğini düşünüyoruz” diyerek müvekkilinin tehdit, hakaret suçlarını da işlemediğini öne sürdü. Ahmet İhsan Tigrel’in avukatı ise Çetin’in cezalandırılmasını talep etti.

MESAJ YOLUYLA TEHDİTE CEZA

Mahkeme kararında, Rüzgar Çetin’in “Ruhsatsız silah bulundurmak” ve “Hakaret” suçlarını işlediğinin sabit olmaması nedeniyle beraatine karar verdi. Rüzgar Çetin’in, Ahmet İhsan Tigrel’e yönelik “Kasten yaralama” suçundan silahtan sayılan muşta benzeri bir aletle gerçekleştirdiği gerekçesiyle 3 bin lira adli para cezasına çarptırdı. Rüzgar Çetin’in gönderdiği mesajlarla tehdit suçunu işlediği de belirtilerek 3 bin lira adli para cezası verildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Çetinin ”Psikopat” Oğlu’na Yeni Ceza

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.