Suriyeliler Denizli’yi Karıştırdı

featured

Denizli’nin Saraköy ilçesinde Suriyeliler ilçede karışıklığa neden oldu. sarakoy.com.tr’nin haberine göre Suriyeli bir grup dün akşam saat 20.00 sularında ilçe halkından birkaç kişiye taciz ve şiddet uyguladı. Olayda 25 kişilik Suriyeli grup, 3 Türk gencini dövdü. Gençlerden birisi hastaneye kaldırıldı. Olayın kısa sürede duyulmasının ardından bir anda Hüseyin Kuş parkı etrafında toplanan Sarayköylüler ile Suriyeliler arasında taşlı sopalı kavga başladı.

Gergin olan vatandaşlar, “Suriyeliler yüzünden eşlerimiz, bacılarımız sokaklarda rahat yürüyemez oldu. Her sokak başında Suriyeli gruplar bulunuyor ve tacizde bulunuyor” dediler. Kavganın ardından Efe Meydanı’nda toplanan halkı sakinleştirmek için olay yerine Saraköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü yoğun çaba sarf etti. Meydana çok sayıda jandarma, çevik kuvvet ve polis ekibi geldi.

Sarayköylüler, Suriyelileri istemediklerine dair imza toplayacaklarını söylediler. Sonrasında kalabalık dağıldı.

Olaydan Videolar

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeliler Denizli’yi Karıştırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.