Türk Milleti Özür Bekliyor

featured

Dün akşam saatlerinde Pontus bayrağı önünde şarkı söyleyen ve Pontus geleneğini yaşatmaya çalıştığını bir röportajında açıkca belirten Apolas Lermi haberimizden sonra,  Apolas Lermi 2014 yılından beri yayında olan videoyu resmi Youtube kanalından kaldırdı.

Ancak yaptığımız haber sonrasında hayranlarına haber sitemizi ve haberi paylaşan sayfaları hedef göstermeye, şikayet etmeye ve saldırtmaya çalışmaktadır. Ancak habercilik ilkelerinden taviz vermeyeceğimizi belirtiyoruz. Yaptığının bilerek ve bilmeyerek Pontusçuluk faaliyetlerine destek verdiğini anlayan ve videoyu kaldıran Apolas’tan hem Haberciler olarak hemde Türk Milleti olarak özür bekliyoruz.

Bilgi : Ayrıca yaptığımız haberin yalan ve iftiralarla dolu olduğunu iddiâ edenleri uyarıyoruz. Apolas’ın kaldırdığı videonun bir kopyası arşivimizde bulunmaktadır. Pontusçuluk faaliyetlerine dolaylı yoldan da olsa destek olmamak için bu videoyu tekrar yayınlamayacağız. Ancak yapılan saldırıların ve hakaretlerin devam etmesi halinde videoyu yayınlamaktan çekinmeyeceğiz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Milleti Özür Bekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.