• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Akşener’den Ümit Özdağ Yorumu Geldi

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ümit Özdağ’ın partiden ihraç edilmesinin, mahkeme kararı ile iptal edilmesine ilişkin, “Anlaşılıyor ki, partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı. Bu çok manidar. Bütün yargı ile işi olan insanlara bu konuda inşallah örnek olur, bu hızlı karar verme işlemi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kartal’da esnafı ziyaret etti. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ’ın partiden ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile partiye geri dönmesinin ardından yaptığı açıklamalar ile ilgili olarak Akşener, “Anlaşılıyor ki, partimizin sistemi içerisinde yargı çok hızlı çalıştı. Bu çok manidar. Bütün yargı ile işi olan insanlara bu konuda inşallah örnek olur, bu hızlı karar verme işlemi. Diğer taraftan hatırlarsınız, Sayın Bahçeli’nin bir hızlı yargılama, çok uzun süre tutuklulukların doğru olmadığına dair bir beyanatı olmuştu. Demek ki yargı, Sayın Bahçeli’nin bu ortaya koyduğu tavrı doğru bulmuş. Ben de kendisine katıldığımı söylemiştim o zaman. Birincisi bu. Ama bu arada partimizde, çok uzun süre dava açılmış, ifadesi alınmamış insanlar var. Ben başta olmak üzere. 5 yıldır benim bir davam var sürüyor, darısı onun başına. İl başkanımızın da kendi kendine bir müracaatı var. Orada da demek ki yargı hızlı çalışabiliyormuş. O soruşturmanın da çok hızlı olabileceğine dair bir örnek bu. Çok ilginç geldi bize. İnşallah bütün yargılamalarda aynı şey olur” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akşener’den Ümit Özdağ Yorumu Geldi