Ala Geyik filmi nerede çekildi? Ala Geyik filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Ala Geyik filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Ala Geyik nerede çekildi, Ala Geyik filmi oyuncuları kimler, Ala Geyik nerede çekilmiştir, Ala Geyik filmi konusu ne? İşte Ala Geyik hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Ala Geyik filmi oyuncuları

Atıf Yılmaz yönetmenliğinde çekilen Ala Geyik filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Yılmaz Güney, Talat Gözbak, Pervin Par, Muazzez Arçay…

Ala Geyik konusu

Ala Geyik konusu Halil, geyik avlamaya meraklı olan genç bir adamdır. Halil’in nişanlısı Zeynep, Halil’in bu tutkusundan şikayetçidir. Karaca Ali adındaki bir adam da Zeynep’e aşıktır. Halil’İn ava çıktığı bir zaman Ali, zor kullanarak Zeynep ile nişanlanır. Avdan döndükten sonra olanları öğrenen Halil, Ali’nin evini basar ve sevdiği kadını kurtarır. Ancak Ali’nin Zeynep’ten vazgeçmeye niyeti yoktur.

Ala Geyik filmi nerede çekildi?
Ala Geyik filmi için sözlükte neler dediler?
Ala Geyik hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
yüksek kaldırımdan karaköy yönüne ilerlerken solda kalan, meşhur karaköy kerhanesi ile ünlü sokağın adı.

bu efsane videonun en efsane tarafı, çocuğun şiiri okumadan önce anons eder bir ses tonuyla şiirin başlığını söylemesidir. şöyle bak:

aaalaa geeyik
küçüktüm ufacıktım
top oynadım acıktım…

Ala Geyik filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Ala Geyik filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ala Geyik filmi nerede çekildi? Ala Geyik filminin oyuncuları ve konusu.