Antalyaspor Başkanı: 5-6 Sene Sonra Messi’yi Antalyaspor’a Getiririz

ali-safaktan-messi-aciklamasi

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Nazım Sangare için hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş ile görüşmeler yapıldığını söyledi. Başkan Öztürk, Barcelona ile kriz yaşayan Lionel Messi ile ilgili, “İnşallah 5-6 sene sonra belki Messi’yi Antalyaspor’a getiririz” ifadelerini kullandı.

“Güzel bir sezon bizi bekliyor.” diyen Öztürk, şöyle devam etti:

“Süper Lig’e güzel başlangıç yapmak istiyoruz. Her zaman hedefimiz Avrupa’da oynayabilmek. Her zaman Avrupa’ya oynayan bir kulüp olmak istiyoruz. Eğer bir gün Avrupa’ya gidersek, hayallerimizi de gerçekleştirirsek, kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Rekorlarla tamamladığımız geçen sezondaki performansımızı yeni sezonda devam ettirmek istiyoruz.”

Öztürk, canlı yayına soruyla katılan bir taraftarın, Arjantinli futbolcu Lionel Messi’yi Antalyaspor’a transfer etmesini istemesi üzerine, Antalya’nın çok büyük cazibesi olduğunu, takdir edilen, gelinmek istenen bir kulüp olduklarını belirtti.

Öztürk, “Messi’yi inşallah ileride getiririz. Sinan’ın söylediği gibi 5-6 sene sonra belki Messi’yi Antalyaspor’a getiririz.” ifadesini kullandı.

Exit mobile version