Bebek Katiline Yerli ve Milli Yakıştırması

featured

Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde yayınlanan “Nedir ne değildir” programına konuk olan Özcan, İmralı’daki Teröristbaşı Öcalan’ın “Yerli ve Milli bir şahsiyet” oluğunu savundu.

Teröristbaşı Öcalan’ın mektubunu ileterek Türkiye gündemine oturan Doç. Dr. Ali Kemal Özcan HaberTürk ekranlarında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Mehmet Akif Ersoy’un moderatörlüğünde yayınlanan “Nedir ne değildir” programına konuk olan Özcan, Teröristbaşı Öcalan’ın “Yerli ve Milli bir şahsiyet” oluğunu söyledi.

Moderatör Ersoy, Özcan’a mektupta yer aldığını belirttiği “Türkiye’ye yönelik küresel tehditler” kısmına değinerek, “Öcalan Türkiye’ye yönelik tehditleri mi önemsiyor” sorusunu sordu. Özcan ise, “Abdullah Öcalan benim kanaatimce bir Kürt isyanı lideridir. Ama aynı zamanda yerli ve milli bir şahsiyettir” sözlerini söyledi. Üstüne üstlük sözlerini tekraren savunmaya çalışarak “Bu benim kendi görüşüm. Türkiye’nin menfaatlerine karşı çalışmadığı için ABD Türkiye’ye vermiştir.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bebek Katiline Yerli ve Milli Yakıştırması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.