• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Beyaz Eşya Seçimi ve Teknik Servis Etkisi

featured

Beyaz eşyada servis hizmetleri en önemli konuların başında gelir. Doğru ve kaliteli bir servis hizmeti sayesinde ürünlerin çok daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olabilmesi sağlanabiliyor. Özellikle de ürünlerin çok daha uzun ömürlü kullanımı ve bu süreç içerisinde ilk günkü performans ve kalitesini elde edebilmesi de ayrı bir önem taşıdığından mutlaka profesyonel servis desteğinin alınması gerekir. Bölgesel kapsamda her zaman sektörünün lideri konumunda bulunan ve yenilikleri ile sektörel olarak gelişime katkıda bulunan profesyonel, özel Acıbadem Arçelik Servisi merkezi beyaz eşya ürünlerinin modeli ya da özellikleri ne olursa olsun, her zaman kaliteli kullanım performansını verebilecek bir kullanım potansiyeline sahip olmasını ve bunu da kullanımı sırasında tüketiciye en iyi şekilde sunabilmesini sağlayabilir.

Beyaz eşya ürünlerinde kullanılan teknolojik standart ve sistemlere uygun seviyede oluşturulan, servis altyapısı üzerinden uygulanan beyaz eşya servisi müdahaleleri ile ilgili ürünün yeniden ilk günkü performans ve kalitesinde bir çalışma gerçekleştirebilir duruma gelmesi sağlanıyor. Üstelik Küçükyalı Arçelik Servisi merkezi bünyesinde gerçekleştirilen arıza onarım müdahaleleri sonucunda ilgili beyaz eşya ürününün hem performans yönünden hem de dayanıklılık yönünden ilk üretildiği seviyeye gelmesi sağlanıyor. Bölge genelinde her zaman hazır durumda bulunan tam teşekküllü gezici servis araçları da, arızalanan beyaz eşya ürününe yönelik olarak arıza onarım müdahalelerinin en kısa zaman dilimi içerisinde gerçekleştirilebilmesi sağlanıyor.

Arızalı beyaz eşyanın kullanılamaması veya tam performans alınamaması gibi etkenlerden kaynaklı olarak ortaya çıkabilecek aksaklıkların ve gecikmelerin oluşmasına izin verilmiyor ya da minimal seviyede kalması sağlanmış oluyor. Arızalı beyaz eşya ürünleri için uygulanan beyaz eşya servis uygulamalarında gerçekleştirilecek ilgili arızalı parçanın değişimi halinde sadece orijinal Arçelik yedek parça kullanımı gerçekleştiriliyor. Böylelikle ilgili parçanın dayanıksız olmasından doğacak sorunların önüne geçilebildiği gibi daha uzun süreli dayanıklılığı, her çalışmasında mutlaka en yüksek performansı verecek kapasiteye sahip olabilmesi sağlanıyor. Yenilikçi ve geliştiren yapıda oluşturulan Üsküdar Arçelik Servisi merkezi servis hizmetleri kapsamında alanlarında uzman ve deneyim sahibi olan teknik personeller görev alıyor. Böylelikle beyaz eşya ürünlerindeki arızalanmalarda gereksinim duyulan beyaz eşya servisi hizmet desteğinin dünya standartlarına uygun ve tamamen kurumsal bir statüde sunulabilmesi sağlanıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Beyaz Eşya Seçimi ve Teknik Servis Etkisi