• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Bizim Aile filmi nerede çekildi? 5 Temmuz 2023

featured

Bizim Aile filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Bizim Aile nerede çekildi, Bizim Aile filmi oyuncuları kimler, Bizim Aile nerede çekilmiştir, Bizim Aile filmi konusu ne? İşte Bizim Aile hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Bizim Aile filmi oyuncuları

Ergin Orbey yönetmenliğinde çekilen Bizim Aile filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Şener Şen…

Bizim Aile konusu

Bizim Aile konusu Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta’nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır… Türk sinemasının en sevilen sıcak aile komedilerinden biri olan yapımda Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Şener Şen, Itır Esen, Halit Akçatepe, Ayşen Gruda yer alıyor.

Bizim Aile filmi nerede çekildi?
Bizim Aile filmi için sözlükte neler dediler?
Bizim Aile hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kerim afşarın kulaklara şifa sesini duyabilmek için izlemeye başladığım bir diziydi. toprak sergen de mine çayıroğlu na yazan genç rolündeydi ama sonraları sapıtıp terk i diyar eyledi.
dizideki en hoş hikaye ailenin ikinci kızı gamze ile ataç bey in ilişkisi idi. gamze metin amca yı (kerim afşar) hastanede ziyaret ederken görüp ossaat aşık oluyordu bu adama. ne var ki adam dul (ya da boşanmış) ve iki çocuk sahibiydi. ayrıca kıza karşı sevgi duymasına rağmen belli etmemesi de pek güzel bir ayrıntıydı. bu diziyi orta okul-lise çağlarında izleyen her kız bu rolü oynayan civan canova ya aşık olmuştur muhtemelen.

türk sinema tarihindeki en iyi oyunculuk tiradlarından birinin yer aldığı filmdir benim gözümde.
(bkz: yasar usta/#531649)

Bizim Aile filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Bizim Aile filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bizim Aile filmi nerede çekildi? 5 Temmuz 2023