Boşver Arkadaş nerede çekildi? Boşver Arkadaş filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Boşver Arkadaş nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Boşver Arkadaş nerede çekildi, Boşver Arkadaş filmi oyuncuları kimler, Boşver Arkadaş nerede çekilmiştir, Boşver Arkadaş filmi konusu ne? İşte Boşver Arkadaş hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Boşver Arkadaş filmi oyuncuları

Zeki Ökten yönetmenliğinde çekilen Boşver Arkadaş filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tarık Akan, Selma Güneri, Reha Yurdakul, Hüseyin Kutman…

Boşver Arkadaş konusu

Boşver Arkadaş konusu Genç bir adam olan Ferit, Paris’te serseri bir yaşam sürmektedir. Ülkeye döndükten sonra kaçakçılık yüzünden hapiste yatan babasının arkadaşı Selim’in yanında çalışmaya başlar. Selim her ne kadar iş insanı gibi gözükse de kaçakçılıkla uğraşmaktadır. Bir gün Selim’in evine gitmek zorunda kalan Ferit, evde eski sevgili Alev’e rastlar ve Alev ile Selim’in evlendiğini öğrenir. Bir süre sonra Selim’in kaçakçılık işlerinde de yardım etmeye başlayan Ferit, bu süreçte Alev ile yakınlaşmaya başlar.

Boşver Arkadaş filmi nerede çekildi?
Boşver Arkadaş filmi için sözlükte neler dediler?
Boşver Arkadaş hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
sinemamızın, kadir inanır-türkan şoray’lı “devlerin aşkı” gibi, adı konulmamış bir başka serbest “gilda” uyarlaması. dillere destan tekme-tokat sahnesinin yanı sıra, kilyos sahillerinde selma güneri’nin -tarık akan’ı kıskandırmak için- etrafında dans eden gençlere kendisini havaya attırıp tutturduğu sahne de algıya kısa devre yaptırır hakeza.

(bkz: boşver boşver arkadaş)

Boşver Arkadaş nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Boşver Arkadaş filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Boşver Arkadaş nerede çekildi? Boşver Arkadaş filminin oyuncuları ve konusu.