20167

Çernobil dizi izle – Chernobyl dizi izle

Çernobil dizi izle mek isteyenler. Google ve diğer arama motorları üzerinden arama yapıyorlar. Çernobil dizi 1986 yılında Sovyetler Birliği’nin Pripyat şehrindeki Çernobil Nükleer Santralindeki patlamayı konu alıyor. Çernobil dizi izlemek isteyenlerin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olan Digitürk’den izlemesi gerekiyor. 6 Mayıs 2020 tarihine kadar, DigitürkPlay üzerinden Çernobil dizi altyazılı izle yebilirsiniz. Çernobil dizisi dünys üzerinde milyonlarca izleyen tarafından büyük beğeni aldı. IMDB üzerinden 10 üzerinden 9.5 puan alarak izleyici tarafından oldukça beğenilmiş gözüküyor.

Çernobil dizi fragmanı izle

Çernobil dizi izle

26 Nisan 1986’da Ukrayna, Sovyetler Birliği’ndeki Çernobil Nükleer Santrali, Belarus, Rusya ve Ukrayna ile İskandinavya ve Batı Avrupa’ya kadar radyoaktif materyaller yayınlayan büyük bir patlama yaşadı. Çernobil, tarihin en kötü insan yapımı felaketlerinden biri olan 1986 kazasının hikayesini ve Avrupa’yı düşünülemez felaketten kurtarmak için yapılan fedakarlıkları dramatize ediyor.

Dizi fragmanında Çernobil’in anlatılmamış gerçek hikayesi olarak lanse ediliyor. Gerçekten öyleyse, Sovyet yönetiminin uzun bir süre boyunca dünyayı nasıl oyaladıklarını, oluşan gaz bulutu çevre ülkelere dağıldıkça ölçeklerdeki tuhaflığı nasıl örtbas etmeye çalıştıklarını, fakir ve konu hakkındaki bilgisi yerlerde olan garibanları nasıl lahit için çalıştırdıklarını, göç etmeye zorlanan ama iş işten geçtiği için nesiller boyunca acı çekecek insanların hikayelerini ve pek tabii Rus mühendislerin konu hakkındaki aptallıklarını anlatmasını bekliyorum. Ekşi sözlük’ten ciciplusplus isimli kullanıcı diziyle ilgili bunları yazmış.

Çernobil dizi izle

Chernobyl dizi izle

chernobyl dizi izle Çernobil’in ilk bölümü 6 Mayıs 2019’da yayınlanmıştır. Dizinin konusu ise şöyle Avrupa’yı yaşanması olası yeni bir yıkımdan korumak için canla başla çalışan cesur insanların hikayesinin anlatıldığı Chernobyl. Nisan 1986’da Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’ndeki Çernobil nükleer santralindeki bir patlama dünyanın en kötü insan yapımı felaketlerden biri haline geldi. Ölmeyen ve radyasyondan etkilenen insan sayısıda hayli fazlaydı.

Beş bölümden oluşan Çernobil dizisinde Valery Legasov ve Ulana Khomyuk dizinin başrollerini paylaşıyor.

Çernobil’i izlemek için tıklayınız.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çernobil dizi izle – Chernobyl dizi izle