Cici Babam filmi nerede çekildi? Cici Babam filmi konusu ve oyuncuları.

featured

Cici Babam filmi bu akşam TV’de yayınlanacak. 20 Nisan 2018 tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Cici Babam nerede çekildi?, Cici Babam oyuncuları kimler, Cici Babam konusu ne? İşte Cici Babam hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Cici Babam filmi oyuncuları

Meltem Bozoflu yönetmenliğinde çekilen Cici Babam filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla, Yasemin Çonka, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş, Burak Topaloğlu, Alper Kul, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Derya Alabora, Kuvvet Yurdakul, Özgün Aydın, Aslı İnandık, Ayhan Sicimoğlu…

Cici Babam konusu

Cici Babam konusu Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır.

Cici Babam filmindeki karakterler

Onur Atilla (Mahmut)
İrem Sak (Kurşuncu Şevkiye)

Cici Babam filmi için sözlükte neler dediler?

Cici Babam hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
güldür güldür ekibinin çekimlerine başladığı yeni filmi. resmî twitter adresi

eskiden herkes film çekemezdi, şimdi bakıyorsun sağdan soldan gırla yeni türk filmleri çıkıyor, film çekme maliyetleri mi düştü yoksa yetenekli mi çoğaldı!

Cici Babam filmi nerede çekildi?

20 Nisan 2018 tarihinde vizyona giren Cici Babam filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.
http://ewinghouses.com/

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cici Babam filmi nerede çekildi? Cici Babam filmi konusu ve oyuncuları.