Cici Babam nerede çekildi? Cici Babam filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Cici Babam nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Cici Babam nerede çekildi, Cici Babam filmi oyuncuları kimler, Cici Babam nerede çekilmiştir, Cici Babam filmi konusu ne? İşte Cici Babam hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Cici Babam filmi oyuncuları

Meltem Bozoflu yönetmenliğinde çekilen Cici Babam filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Onur Atilla, Özgün Aydın, Onur Buldu, Uğur Bilgin…

Cici Babam konusu

Cici Babam konusu Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?…Meltem Bozoflu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Cici Babam”ın oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu gibi isimler yer alıyor.

Cici Babam filmi nerede çekildi?
Cici Babam filmi için sözlükte neler dediler?
Cici Babam hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bir dedemin fişi değil. hatta yarısı kadar bile değil. komik bile olamayan fakat iğrenç sahneler bile çekmişler. ayrıca onur buldu ve derya karadaş başka tür bir rolde oynayamıyor herhalde her yapımda aynı şive benzer roller. mahir ipek yine çok iyiydi.

eskiden herkes film çekemezdi, şimdi bakıyorsun sağdan soldan gırla yeni türk filmleri çıkıyor, film çekme maliyetleri mi düştü yoksa yetenekli mi çoğaldı!

Cici Babam nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Cici Babam filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cici Babam nerede çekildi? Cici Babam filminin oyuncuları ve konusu.