Çırak filmi nerede çekildi? Çırak filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çırak filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Çırak nerede çekildi, Çırak filmi oyuncuları kimler, Çırak nerede çekilmiştir, Çırak filmi konusu ne? İşte Çırak hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çırak filmi oyuncuları

Emre Konuk yönetmenliğinde çekilen Çırak filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tuğrul Çetiner, Levent Öktem, Sencar Sağdıç, Beran Soysal…

Çırak konusu

Çırak konusu Orta yaştaki Alim; Yakub ustanın yanında on beş yıldır çıraklık yapmaktadır. Günlerini rutin bir şekilde geçiren Alim, artık rutin hayatından sıkılmıştır. Alim’in hayatı, takıntıları yüzünden değişecektir. LPG’li araçların güvenliği olmadığına dair izlediği bir haberden sonra evini, dükkânının yakınına taşımaya karar vermesi, onun için dönüm noktası olur.  “İz (Reç)” ve “Halam Geldi” filmlerinin görüntü yönetmenliğini üstlenen Emre Konuk’un yönetmen koltuğuna oturduğu ilk filmi Çırak’ın oyuncu kadrosunda Hakan Atalay, Çiğdem Selışık Onat, Tuğrul Çetiner, Levent Öktem, Sencar Sağdıç, Beran Soysal ve Nilüfer Açıkalın gibi isimler yer alıyor.

Çırak filmi nerede çekildi?
Çırak filmi için sözlükte neler dediler?
Çırak hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
oscar wilde öyküsü. simyacının, ilk sayfalarına konuk olmuş narkissosun hikayesi. narsisizm tanımlaması için iyi bir örnek.

-cirak-

hepimiz
cirak
yamanmi$iz
bu
hayata:

yamadikca deliklerimizi,

acilir delik…

reha yunluel / $iirhane

Çırak filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Çırak filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çırak filmi nerede çekildi? Çırak filminin oyuncuları ve konusu.