Daha Büyük Rekorlara – Serkan Akgöz

featured

Değişen yayın politikasıyla, yeni bir atılım yapan Sabithaber dün anlık ziyaretçi rekorunu kırdı. Bunun yanında son on günde 50bin kişiden fazla kişi sabithaber.com’u ziyaret etti.

Basılı yayınlara olan ilginin azalması, haberciliğin dijital ortama kayması, daha düşük bütçeyle daha çok kişiye ulaşılması, bizleri de dijital yayıncılığa itti. Ömer Göksoy‘un genel yayın yönetmenliği, bizlerin tecrübeleri ve yazılarıyla birlikte Sabithaber ciddi bir atılım içerisinde ilerliyor.

Sabithaber, özellikle Türk Dünyasından haberler ile dijital yayıncılık alanında kendini müstesna bir yere konumlandırıyor. Bunun yanında Türkiye gündeminden de özel haberle sosyal medya üzerinde oldukça büyük yankı uyandırıyor.

Sabithaber, basılı bir yayın olsaydı tiraj rekoru kırmış olacaktı. Şimdi dijital yayındaki, karşılığıyla ziyaretçi rekoru diyelim. Sizlerin desteğiyle inanıyoruz ki, Sabithaber, dijital yayıncılar arasındaki yerini daha da sağlamlaştırıcak, daha da yükseltecek…

Daha büyük rekorlara doğru…

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Daha Büyük Rekorlara – Serkan Akgöz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

1 Yorum

  1. Sitenizi yeni keşfettim ve bırakmayı düşünmüyorum. Başarılar severek takip ediyorum :)