• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Dosi Hotel Nasıl Bir Yerdir?

featured

Hem yerli hem de yabancı turistlerin bir numaralı tercihi olan Antalya; eşsiz tatil imkanları sunar. Antalya’nın en özel ilçelerinden birisi de Side! İnsanlar; bilhassa yaz aylarında Side’ye gelerek hayatlarının belki de en güzel günlerini yaşayabilirler. Side; deniz, kum ve güneş üçlüsünden ibaret değildir. Tarihi ve doğal güzellikleri ile göz doldurur.

Side’ye gelmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Fakat, buraya gelmeden evvel konaklama sorununu çözmek şarttır. Bilhassa Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında bir hayli kalabalık olan Side’deki otellerde boş yer bulmak oldukça zordur. Bunun yanı sıra, Side otelleri; erken rezervasyon yaptırıldığı takdirde çok uygun fiyatlarla kalınabilecek konaklama seçenekleridir. Side’nin kalitesiyle göz dolduran otellerinden birisi de kesinlikle dosi hotel!

Side Gezilecek Yerler

Yolunuz Side’ye düştüğü takdirde belli başlı yerleri muhakkak gezmelisiniz. Side gezilecek yerler şu şekilde sıralanabilir:

  • Side Antik Kenti
  • Side Müzesi
  • Apollon Tapınağı
  • Side Plajları
  • Köprülü Kanyon

Yukarıdaki yerleri kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Side’de yapacaklarınız bunlarla sınırlı değil! Buranın tadını çıkarmadan Side’den ayrılmamanız gerekiyor. Her şeyden önce, Side plajlarında denize girmelisiniz. Yalnızca Türkiye’nin olmamakla beraber dünyanın da en güzel plajlarından birisi olarak gösterilen Side plajları; Side’yi sonuna kadar yaşamak isteyenler için uygun bir adrestir. Bilhassa kumsal sahilinde güneşlenmek gereklidir. Buna ek olarak, Side’nin doğal güzelliklerinden birisi olarak bilinen Altınbeşik Mağarası kesinlikle ziyaret edilmelidir. Düdensuyu Mağarası olarak da bilinen bu mağaranın manzarasına hayran kalacaksınız. Popülerliği Manavgat sınırlarını aşmış Manavgat Şelalesi de muhakkak görülmelidir. Tüm bunları yapmadan evvel konaklama işini halletmeniz gerekiyor. Bilhassa dosi hotel gibi popüler otellerde yer ayırmak gereklidir. Tatilden aylar önce erken rezervasyon yaptırıldığı takdirde minimum yüzde 25 indirimden faydalanmak mümkün hale gelir.

Dosi Hotel Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Dosi Hotel; müşterilerine evlerini aratmama amacına sahiptir. Profesyonel kadrosu ile hizmet verir. Ancak, insanların hoşuna gidecek amatör ruhu da hiçbir zaman kaybetmez. Antik Side Kenti’ne bir hayli yakın olduğunu dile getirmek gerekir. Dünyaca ünlü plajı ve denizi ile farkını ortaya koyan bu otele geldiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Ayrıca, Side’nin tarihi ve doğal güzellikleri arasında konumlanan bir otel olması da ciddi bir avantajdır. İnsanlar; bu otele geldikleri takdirde herhangi bir ulaşım sıkıntısı yaşamadan Side’nin gezilip görülmesi gereken yerlerini ziyaret edebilirler.

Dosi Hotel; farklı oda seçenekleri ile göz doldurur. Her bir odada klima, harici telefon, uydu – televizyon, mini bar, emanet kasası, balkon ve merkezi havalandırma mevcuttur. Otelin yeme içme imkanları da oldukça iyidir. Ziyaretçiler; açık ve kapalı restoranda yemeklerini yiyebilirler. Bunun yanı sıra, yiyecek ve içecek hizmeti veren farklı seçenekler de mevcuttur. Bilhassa havuz bar ve lobi bar tercih edilesi özellikler taşır.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dosi Hotel Nasıl Bir Yerdir?