Feryat filmi nerede çekildi? Feryat filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Feryat filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Feryat nerede çekildi, Feryat filmi oyuncuları kimler, Feryat nerede çekilmiştir, Feryat filmi konusu ne? İşte Feryat hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Feryat filmi oyuncuları

Orhan Elmas yönetmenliğinde çekilen Feryat filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tarık Akan, Emel Sayın, Memduh Ün, Halit Akçatepe…

Feryat konusu

Feryat konusu Genç bir kadın olan Feride, erkek arkadaşının yaptıkları sonrası, babası tarafından evden kovulur. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılıık yapmaya başlayan Feride, bu sayede şehir şehir gezmeye başlar. Aradan geçen uzun bir sürenin ardından, tiyatro ile memleketine geri dönen Feride, burada Ferdi adında bir genç ile tanışır. Ferdi’den gerçek kimliğini saklayan Feride, Ferdi ile güzel bir ilişkiye başlar. Ancak yeniden tiyatro ile yeniden turneye çıkması gerektiğinde, bir mektup yazarak Ferdi’den ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olduğunda, Ferdi ile yolları yeniden kesişir.

Feryat filmi nerede çekildi?
Feryat filmi için sözlükte neler dediler?
Feryat hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bagiris, haykiris.

sesinin duyulmasi, dediklerinin karsi tarafa ulasmasini isteyen kisiye ait yukses ses, karsi taraf duymamaya ne kadar sartlamissa kendini otekinin feryadi o kadar tiz olur.

kitlesel memnuniyetsizlik bildirimi.
esnafin feryadi, milliyet, 18/04/2000

Feryat filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Feryat filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Feryat filmi nerede çekildi? Feryat filminin oyuncuları ve konusu.