• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Fırıncının Karısı nerede çekildi? Fırıncının Karısı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Fırıncının Karısı nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Fırıncının Karısı nerede çekildi, Fırıncının Karısı filmi oyuncuları kimler, Fırıncının Karısı nerede çekilmiştir, Fırıncının Karısı filmi konusu ne? İşte Fırıncının Karısı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Fırıncının Karısı filmi oyuncuları

Murat Onbul yönetmenliğinde çekilen Fırıncının Karısı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Alper Kul, Büşra Pekin, Korhan Herduran, Seda Türkmen…

Fırıncının Karısı konusu

Fırıncının Karısı konusu Fırıncının Karısı, hareketlerinden şüphelendiği kocasını takip etmeye karar veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Naif bir kadın olan Ferdane’nin, kocası fırıncı Mustafa ile sıradan bir yaşamı vardır. Maskülen ve kıskanç bir adam olan Mustafa’nın davranışlarına alışan Ferdane, bir süre sonra beklemediği durumlarla karşı karşıya kalır. Kocasında büyük değişiklikler fark eden Ferdane, bunun geçici bir şey olduğunu düşünse de işler pek de onun düşlediği gibi değildir. Olduğunun tam aksi davranışlar sergileyen Mustafa’nın bu hali Ferdane’yi büyük bir meraka sürükler. Kocasındaki değişimin nedenini öğrenmek isteyen Ferdane, Mustafa’yı takip etmeye karar verir. Kendisine yardım etmesi için kardeşi Ramazan’ı da yanına alan Ferdana, kocasını peşine düşer. Bu sırada, İsmail’in kötürüm ablası, kızı Hacer ve büyücü “Vahdi Dede”nin de olaya karışması işlerin daha da karışık bir hal almasına neden olur. Tüm bu kargaşaya neden olan olayın açığa çıkmasıyla Mustafa, Ferdane ve Ramazan, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulur.

Fırıncının Karısı filmi nerede çekildi?
Fırıncının Karısı filmi için sözlükte neler dediler?
Fırıncının Karısı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
büşra pekin ve alper kul başrolde. öyle bir fragman yapmışlar ki filmi izlemeye gerek kalmadı. bu kadar uzun fragman kimin fikri?
uzun süredir sinemaya gitmediğim için gitmeyi düşünüyorum. saçma sapan zorlama bir komedi oldugu belli. bakalım izleyip göreceğiz.

edit: bomboş, saçma sapan berbat bir film. komedi desen değil, dram desen değil. bu ne olmuş böyle?
o zorlama şiveler, saçma sapan konuşmalar, anlamsızlık… hiç beğenmedim. ayrıca büşra pekin çok kötü şive yapmış, yaptırdığı estetikler oyunculuk yeteneğinide alıp götürmüş. mimik, samimiyet kalmamış. neyse iyide oynasa çok kötü bi filmdi.

(bkz: zaman kaybı)
(bkz: yapma güzel kardeşim)

Fırıncının Karısı nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Fırıncının Karısı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fırıncının Karısı nerede çekildi? Fırıncının Karısı filminin oyuncuları ve konusu.