Gurbetçi Şaban nerede çekildi? Gurbetçi Şaban filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Gurbetçi Şaban nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Array türünde olan Gurbetçi Şaban nerede çekildi, Gurbetçi Şaban filmi oyuncuları kimler, Gurbetçi Şaban nerede çekilmiştir, Gurbetçi Şaban filmi konusu ne? İşte Gurbetçi Şaban hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Gurbetçi Şaban filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Gurbetçi Şaban filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Müge Akyamaç, Yavuzer Çetinkaya, Reha Yurdakul…

Gurbetçi Şaban konusu

Gurbetçi Şaban konusu Gurbetçi Şaban, iş bulmak için yurdunu terk edip Almanya’ya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Dışarıdan bakıldığında saf bir adam olarak görülen Şaban, aslında hiç de öyle değildir. Genç adam, hayatında türlü kurnazlıklar yapmaktan geri kalmaz. Şaban, iş bulma umuduyla Almanya’ya gider ama çalışma izni olmadığından yasal olmayan yollarla iş bulmaya çalışır. Bu sırada Bahar adında güzel bir kadınla tanışan Şaban, gönlünü genç kadına kaptırır. Bahar ile aynı fabrikada işe başlayan Şaban, yaşanan haksızlıklara karşı durmak ve kendi hayatını kurtarmak için harekete geçmeye karar verir.

Gurbetçi Şaban filmi nerede çekildi?
Gurbetçi Şaban filmi için sözlükte neler dediler?
Gurbetçi Şaban hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
kölner domun algıda seçicilik kapsamında gözüme çarptığı filmdir. hey gidi günler!

1985 yapimi her saniyesi tepki ve elestiri dolu kemal sunal filmidir. bir yerinde saban’in elinde görülen aldi torbasi, 2005 yili sonuna kadar hala aldilerde kullanilmakta olup 1 ay önce degistirilmistir. film boyunca en cok scheisse türken lafi duyulur.

Gurbetçi Şaban nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Gurbetçi Şaban filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gurbetçi Şaban nerede çekildi? Gurbetçi Şaban filminin oyuncuları ve konusu.