• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul
11295

hotmail.com giriş 2023 – hotmail aç – hotmail oturum aç

hotmail.com giriş 2023 Türkiye’deki e-posta kullanıcılarının büyük bir kısmının kullandığı servislerden birisi olan Hotmail yakında dönemde Outlook adında çalışıyor. MSN Messenger ile başlayan hotmail serüveni şimdi Outlook üzerinde devam ediyor. Hotmail, Outlook ve Skype ile ortak çalışmasıyla birlikte tüm bu portallara tek siteden giriş yapabilirsiniz. hotmail aç

hotmail.com giriş 2023

Microsoft Hotmail Outlook hesap ve oturum açma işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Dünya genelinde yaygın olan ve milyonlara ulaşan kullanıcısıyla popüler bir mail uygulaması olan hotmail oturum açma, MSN giriş ekranı, şifre değiştirme ve benzeri işlemlerini sizlere sunuyor.

Hotmail oturum aç

Yeni bir hotmail hesabı açmak için ilk önce Outlook hesap açma sayfası olan https://login.live.com gidin. Önünüze çıkan sayfadaki boşlukları doldurun. Alacağınız Hotmail adresi örnek olarak [email protected] şeklinde olacaktır. İkinci bölümde yer alan “hotmail.com” isminin bir kaç alternatifi bulunmaktadır. Bunlar; outlook.com – outlook.com.tr – hotmail.com – hotmail.com.tr – windowslive.com. hotmail aç hotmail.com giriş 2023  Seçim size kalmış. Bilindiği gibi Hotmail artık Outlook oldu ama değişen sadece tema oldu. Belirlediğiniz hotmail ismi eğer sistemde varsa Hotmail sizi uyaracak ve hatta size alternatif isimler bile önerecektir.

Videolu anlatım

https://www.youtube.com/watch?v=V_SQsFqbtpk

hotmail.com giriş 2022

hotmail giriş 2023

Aşağıdaki linke tıkladığınızda hotmail giriş ekranı karşınıza gelecektir. Gelen ekranda e-posta adresinizi girip, enter tuşuna bastığınızda karşınıza şifre gelecektir. Şifreyi de doğru bir şekilde girdikten sonra hotmail oturum aç mış olacaksınız.

Hotmail oturum açmak için buraya tıklayınız.

hotmail aç

Hotmail’in Tarihçesi
1995 yılında “Sabeer Bhatia” ve “Jack Smith” tarafından kurulmuştur. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olan Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. hotmail giriş Hotmail ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir.

hotmail aç Hotmail’in Türkiye’deki popüleritesi MSN messenger ile birliktedir. 2004-2009 yılları arasında neredeyse herkesin bir hotmail hesabı vardı. Şimdi kullanan kişilerin birçoğunun adresi de taa o zamandan kalma.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
hotmail.com giriş 2023 – hotmail aç – hotmail oturum aç