• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

instagram giriş – ınstagram giriş – instagram kayıt ol

featured

instagram giriş Yeni ınstagram hesabı aç mak nasıl oluyor? Özellikle ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan ınstagram Lite ‘ın yeni sürümünde gelen özellikleri haberimizden inceleyebilirsiniz. Dünya genelinde aylık aktif kullanıcı sayısı 400 milyonu geçen Instagram, Türkiye’de de 75 milyonluk bir rakama ulaştı. Peki instagram girişi nasıl yapılır? instagram kayıt ol ve instagram şifresi değiştirme İşte tüm bu soruların yanıtını sizler için haberimizde paylaşıyoruz.

instagram giriş

Instagram giriş ekranı için tıkla

Instagram indirme işlemleri telefonunuzun işletim sistemine göre farklılık göstermektedir. Örneğin Android işletim sistemli bir cihaza sahipseniz Google Play Store üzerinden indirme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Eğer İOS işletim sistemli telefonunuz var ise Instagram’ı i-Tunes programı üzerinden indirmeniz gerekmektedir. Diğer işletim sistemli telefonlara indirme işlemi yapmak isterseniz aşağıda verdiğimiz linkleri kullanabilirsiniz.

Android instagram indirmek için tıklayınız

Iphone instagram indirmek için tıklayınız

Geçtiğimiz hafta gelen çoklu hesap desteği ertesinde, hesapların karışması ve bize gelen bildirimlerin karşı tarafa gitmesi gibi sorunların baş gösterdiği Instagram, güvenliği arttıracak önemli bir yeniliği daha hayata geçirdi.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru testlerine başladığı iki aşamalı doğrulamayı bölge bazlı yavaş yavaş uygulamaya başlayan Instagram’da yeni sistem uygulamaya girmek istediğimiz zaman telefonumuza gönderilecek bir güvenli koduyla uygulanacak. Yani hesabımıza giriş yapabilmek için kullanıcı adı ve şifremizle birlikte o kodu da gireceğiz. Tabii bunun için de ilk olarak da telefon numaramızı doğrulatacağız.

Bu sayede artık hesabımıza uzaktan erişim ihtimali ve yetkisiz müdahaleler de önlenmiş olacak. Malum artık bir taraftan şöhretlerin fotoğraflarıyla kaynayan diğer yandan da ciddi ticari faaliyetlerin gerçekleştiği bir mecra haline geldi Instagram. Haliyle bu tür bir arttırılmış güvenlik önlemi şarttı.

instagram nasıl kullanılır?

1- Önce Instagram’ı AppStore’dan iPhone veya ipod Touch cihazınıza indirin ve kurun.
2- Kayıt Ol (Sign Up) kısmından kendinize bir kullanıcı adı ve şifre oluşturun.
3- Paylaş (Share) bölümünden fotoğraf çekimi yapın veya cihazınıza yüklenmiş bir fotoğrafı seçin. Cihazınıza yüklenmiş bir fotoğraf seçerseniz boyutlarını yeniden düzenlemeniz gerekecektir. Çünkü instagramda bütün fotoğraflar kare şeklinde.
4- Fotoğrafınızı çektikten veya cihazdan seçtikten sonra istediğini efekti resme uygulayabilirsiniz. Bu efekt ile resmin bir kısmını bulanıklaştırmak ve minyatür özelliği vermek mümkün.
5- Ekranın altındaki mevcut filtrelerden birini seçin ve “Sonraki” (Next) tuşuna basın.
6- Fotoğrafınıza bir ad verin, çektiğiniz yerin coğrafi noktasını belirleyin.
7- İsterseniz fotoğrafınızı Twitter, Facebook, Flickr, Tumblr, Foursquare, Posterous veya Email aracılığıyla paylaşabilirsiniz.
8- Tamam (Done) tuşuna basarak işlemi sonlandırın. Artık fotoğrafınız Instagram’da ve paylaşmak istediğiniz sosyal medya ağlarında görülebilecektir.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
instagram giriş – ınstagram giriş – instagram kayıt ol