Katma Değer Şaban nerede çekildi? Katma Değer Şaban filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Katma Değer Şaban nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Katma Değer Şaban nerede çekildi, Katma Değer Şaban filmi oyuncuları kimler, Katma Değer Şaban nerede çekilmiştir, Katma Değer Şaban filmi konusu ne? İşte Katma Değer Şaban hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Katma Değer Şaban filmi oyuncuları

Kartal Tibet yönetmenliğinde çekilen Katma Değer Şaban filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Kemal Sunal, Filiz Ersürer, Reha Yurdakul, Sevda Aktolga…

Katma Değer Şaban konusu

Katma Değer Şaban konusu Katma Değer Şaban, üzerine atılan iftiradan kurtulmak için Almanya’da yaşayan oğlunu yanına çağıran bir adamın hikayesini konu ediyor. Bir fabrikada depo sorumlusu olarak çalışan Kadir Usta, kendisini ailesine adayan bir adamdır. Çalışan ve güvenilir bir adam olan Kadir, askerlik arkadaşının iftirası sonucu dolandırıcılıkla suçlanır. Karısının ölümünün ardından çocuğu Şaban’ın iyi bir geleceği olsun diye Almanya’ya dayısının yanına gönderen Kadir, içine düştüğü zor durumda kendisine yardımcı olması için oğlunun yanına gelmesini ister. 20 yıldır sadece mektup üzerinden iletişim kuran Kadir ve oğlu bir araya gelecekleri için oldukça heyecanlıdır. Havalimanına oğlunu karşılamaya gelen Kadir, Şaban’ı gördüğü an büyük bir şaşkınlık yaşar. Oğlu hiç de onun düşündüğü ve istediği gibi değildir. Oğlunun punkçı halini gördükten sonra büyük bir yıkıma uğrayan Kadir’in bütün umutları suya düşmüştür. Ancak ikisi bir arada yaşamaya başladıktan sonra yaşananlar hiç de onun düşündüğü gibi olmaz.

Katma Değer Şaban filmi nerede çekildi?
Katma Değer Şaban filmi için sözlükte neler dediler?
Katma Değer Şaban hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu filmde görüp görebileceğiniz en akıllara zarar telsiz cihazı bulunmaktadır.bu cihaz bir rulman bunun üzerine yapıştırılmış bir adet mercedes yıldızı ve küçük bir antenden oluşturmaktadır.şaban bunu kolye gibi boynuna takmaktadır.fakat cihazın olağanüstü özelliği sayesinde ne zaman düşmanlar bir plan yapsa bu cihaz arada hiçbir verici cihaz olmamasına karşın bu konuşmaları nası oluyorsa almakta ve şabana dinletmektedir.plan yapma konuşmaları bitince cihaz yine kendsini kapatır ve kolye olur.

en basindaki “helo papa, yeeee” tarzi muzik ile yaran, yerden yere vuran, muthis bir kemal sunal filmi. pek tabii yirminci izleyis.

Katma Değer Şaban nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Katma Değer Şaban filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Katma Değer Şaban nerede çekildi? Katma Değer Şaban filminin oyuncuları ve konusu.