Kreatif Web Tasarım Ajansı İle Sektörde Zirveye Ulaşın!

featured

Dijital çağın getirdiği gelişmeler ve sektörler içerisinde oluşan zirvede yer alma yarışı inkar edilemez bir boyuta ulaşmıştır. Dijitalde milyonlarca sektör ve tüm bu sektörlere hizmet veren milyonlarca işletme sahibi olduğunu görmekteyiz. Fakat sektörel başarısını dijitale taşıyan bu işletmeler içerisinden bazıları ön planda görünür iken, bazıları ise geri planda kalmaktadır. Bunun altında yatan başlıca nedenlerden bir tanesi kreatif web tasarım ajansı tarafından hizmet almamaktır. İyi bir web tasarım ajansı, sektördeki rekabetin farkında olarak buna uygun inovatif çözümleride beraberinde getirmektedir.

Kreatif web tasarım ajansı, yalnızca bir işletmenin sitesini tasarlamakla kalmayıp, o işletmeyi rakiplerinden ayırabilecek eşsiz yönlerini stratejik olarak nitelemektedir. Dijitalin içerisinde var olmanın, zirvede yer almak için yeterli olmadığının bilincindedir. Bu düşünce prensiplerine sahip olan ve tamamen işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik tasarım şemaları oluşturan bir web tasarım ajansı, müşteri memnuniyetini garanti etmektedir.

İşletmenin hangi sektöre hizmet verdiği, hangi ürünlerin satışını yaptığı veya hangi amaca yönelik varolduğu web tasarım ajansı için oldukça mühim bir konudur. Çünkü tasarım sürecine başlamadan önce asıl olarak işletmeyi tanımak ve onu benimsemek büyük bir fark yaratacaktır. İyi bir web tasarım hizmeti vermek, aynı zamanda iyi bir network ve kaliteli referans zinciri oluşturmaktır. Kreatif fikirler ve inovatif çalışmalarla adından söz ettirmek isteyen profesyonel dijital medya ajansları, web tasarım konusunda kendi değerlerini göz önünde bulundurmaktadır.

Kreatif Web Tasarım Ajansı Neler Yapar?

  • Markanın Farklı Yönünü Öne Çıkarmak

Öncelikle kreatif web tasarım ajansı, sektördeki rakip web siteleri analiz etmektedir. Bu analizi yapmasının temel sebebi, rakiplerdeki eksikleri saptamak ve buna yönelik işletmeyi öne çıkaracak hamleler yapmaktır. Günümüz kullanıcılarının dijitaldeki aksiyonlarını ve sektörel hedef kitlelerin beklentilerini düşünerek hareket etmektedir. Bu bağlamda kullanıcılar aynı sektörde yer alan birçok işletme içerisinden birini tercih etmektedirler fakat bu seçimi belirleyen tetikleyiciler olmaktadır. Kreatif web tasarım ajansı, işin özünde ilk olarak tetikleyicileri oluşturmaktadır.

  • Güçlü UI / UX Deneyimi Sunmak

Profesyonel hizmet veren web tasarım ajansı, siteyi ziyaret edecek olan kullanıcıların iyi bir deneyim yaşamalarına öncülük etmektedir. ‘Kullanıcı’ kavramına neredeyse en fazla özeni göstermektedirler. Kullanıcının işletme ile güçlü bir etkileşim kurması, tetikleyici butonlarla kullanıcıyı yönlendirme, göz yormayan sade ve anlaşılır bir yapı kurma ve site içerisinde dolaşırken güvende hissettirme gibi birçok maddeden oluşan uzun soluklu bir beyin fırtınası yapmaktadırlar. Site ziyaretçileri, işletmelerin dijitaldeki müşterileridir. Tıpkı fiziksel bir mağazada dolaşırken, kendileriyle uyuşan veya ihtiyaçları olan bir ürünü/hizmeti satın aldıkları gibi site içerisinde de aynı deneyimi yaşamalarını sağlamak temel yapı taşlarındandır.

  • Dinamik Tasarım Yapısı Kurmak

Modern ve karmaşıklıktan uzak tasarım yapıları ile iyi bir web tasarım ajansı tarafından yapılan siteler kendilerini belli edebilecek potansiyeldedir. Bu sitelerin giriş kısmı, çoğunlukla slider alanında video background veya görsel üzerine işletmeyi tanıtan bir slogan ile başlamaktadır. Dinamik tasarım yapısı ile anasayfada kullanıcının aradığı tüm bilgilere ulaşabilmesini sağlamaktadırlar. Giriş, gelişme ve sonuç dediğimiz üç eşlemi web tasarım düzenine yansıtmak bu hizmeti profesyonel düzeyde verebilen ajansların uzmanlık alanıdır.

  • İletişim Modülleri Eklemek

Dijital içerisinde iyi bir web tasarım ile var olan işletmeler, potansiyel müşterileri tarafından da fazlasıyla aranan olacaklardır. Fakat çok iyi tasarlanmış bir web sitesinde iletişim modüllerinin eksik olması, müşteri kaybını da kaçınılmaz kılmaktadır. Bu sebeple profesyonel web tasarım ajansı tarafından hizmet alan işletmeler, müşterileriyle gönül rahatlığıyla iletişim kurabileceklerdir. Bunun yanı sıra; site içerisinde formlar, canlı destek sistemleri, WhatsApp iletişim modülü gibi önemli eklentilerde yer almaktadır. Kullanıcılar bu iletişim yöntemleri arasından çoğunlukla WhatsApp’ı seçmektedir. Çünkü karşınlarında sahiden onlarla iletişim kuran bir birey görmek istemektedirler.

  • 360 Derece Hizmet Sağlamak

Kreatif web tasarım ajansı hizmeti veren firmalar, yalnızca web tasarım alanında uzmanlık sahibi değillerdir. Sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama, kurumsal kimlik çalışmaları, web tasarım, aplikasyon tasarımı, seo danışmanlığı gibi dijitale yönelik tüm alanları kapsayan bir hizmet çeşitliliği sunmaktadırlar. İşletmelerin hem dijitaldeki hem de fiziksel hayattaki itibarlarını yönetecek çalışmalar sürdürmektedirler. Süreci planlı ve titizlikle yürüten profesyonel web tasarım ajansı firmaları, marka vizyonunu genişletmeyi ve kalıcı müşteri kitlesini oluşturmayı hedef edinmektedir.

Creodive Profesyonel Web Tasarım Ajansı

Kreatif bakış açısını, işletmelerin sektörel tecrübeleri ile buluşturan Creodive web tasarım ajansı, işletmelerin zirveye olan yolculuklarına eşlik etmektedir. Hayallerin ötesinde tasarımlara imza atarak, sektörün başarılı örneklerini yaratmaktadır. Dijital dönüşüm kapsamında olan işletmelere veya girişimci ruha sahip olan yeni oluşum şirketlerine inovatif fikirleriyle adeta yol haritası çizmektedir. Alanında uzman ekibi ile işletmelerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek bilgi ve birikime sahiptir. ‘Yeni bir jenerasyon tasarlıyoruz’ mottosuyla 2014 yılında işletmelerin dijital çözüm ortağı olma düşüncesiyle sektöre giriş yapmıştır. Dijitalin içerisinde yepyeni bir dünya olduğunu ve bu dünyanın dışında kalan işletmelerin, pastadaki paydan yoksun kaldığını farketmiştir. Tüm işletmelerin, Creodive kreatif web tasarım ajansı ile dijital dünyada zirvedeki yerine sahip olabileceğinin inancıyla yoluna devam etmektedir.

Creodive Dijital Medya Ajansı Hangi Hizmetleri Sağlar?

Markaların dijitalde var olma ve büyüme hedeflerini yerine getirebilecek tüm hizmetleri sağlayan Creodive, dönüşüm oranları ve ticari başarı öyküleriyle mükemmel bir çözüm ortağıdır. Markalar için dijital dönüşüm kapsamında 360 derece hizmet vermektedir. Sağladığı hizmetler;

  • Web Tasarım
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • SEO Danışmanlığı
  • Grafik Tasarım
  • Logo Tasarımı
  • Google Ads Reklamları
  • Sosyal Medya Reklamları

olarak sıralanmaktadır. Markaların hikayesini oluşturan, stratejilerini belirleyen, hedef kitlesini analiz eden ve marka imajını çizen Creodive dijital medya ajansı adeta markaların eşsiz ve benzersiz yönlerini ortaya çıkarmaktadır.

Yunus Doğukan Oğlakcı Kimdir?

Creodive Dijital Medya Ajansının Kurucusu olan ‘Yunus Doğukan Oğlakcı’ , tüm işletmelerin dijitalde gören gözleri ve çıkan sesleri olmak için bu ajansı hayata geçirmiştir. Markalaşma sürecinin çok zorlu bir yokuş olduğunu bilen ve buna uygun stratejiler geliştiren Yunus Doğukan Oğlakcı , dijital dünyaya dair bilgi ve birikimlerini markalara aktararak onların yerine düşünebilme, mikrodan değil makrodan bakabilme yetilerine sahiptir. Trendlerin getirdiği yeni kullanıcı davranışlarına markaların adapte olmasını kolaylaştırarak, işletmelerin dijital çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.

Creodive hayata geçtiğinden bu yana, markaların dijital kimliklerini var etmek için başarılı ve profesyonel bir ekip ruhu yakalamıştır. Bu ekibi titizlikle bir araya getiren Yunus Doğukan Oğlakcı , yeni nesil dijital tasarım ajansı olma basamaklarını hızlıca tırmanmıştır. Ekip lideri olarak seçtiği Art Director ‘Esma Elveren’ ile beraber birçok markanın dijital başarılarına öncülük etmeye devam etmektedirler. Müşteri ilişkileri, müşterilerle fikir alışverişleri, markaların ihtiyaçları, dijitalde yapılması gereken stratejiler ve hedef kitleye yaklaşım dili vs. gibi birçok kriteri baz alarak, tüm şirketlerin rakiplerinden sıyrılmasını sağlamaktadırlar. Dijitalde marka bilinirliğini oturtmak zorlu bir yolculuk fakat asla imkansız değildir. Bu yolculuğa Creodive ile çıktığınız takdirde Ajans Başkanı ‘Yunus Doğukan Oğlakcı’ ve marka süreçlerini yöneten Art Director ‘Esma Elveren’ daima sizler için dijitalin kalbinde yer almaya devam edecektir.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kreatif Web Tasarım Ajansı İle Sektörde Zirveye Ulaşın!