• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Limonata nerede çekildi? Limonata filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Limonata nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Limonata nerede çekildi, Limonata filmi oyuncuları kimler, Limonata nerede çekilmiştir, Limonata filmi konusu ne? İşte Limonata hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Limonata filmi oyuncuları

Ali Atay yönetmenliğinde çekilen Limonata filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Ertan Saban, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Luran Ahmedi…

Limonata konusu

Limonata konusu Makedonya’da yaşayan Suat eski bir tır şoförüdür ve ölümcül bir hastalık nedeniyle yatağa düşer. Oğlu Sakip’i yanına çağırır ve ölmeden önceki tek arzusunu açıklar. Suat seneler önce İstanbul’da imam nikahı kıyarak bir kadınla evlenmiştir ve bu evlilikten bir çocuğu olmuştur. Ancak Suat bebekken terk ettiği bu çocuğu hiç görememiştir. Ölmeden önce tek dileği Selim adındaki ikinci çocuğunu bulup ondan helallik istemektir. Buna göre oğlu Sakip’ten İstanbul’a gidip kardeşini bulmasını ister. Sakip babasının emektar arabasına atlayıp elinde yalnızca kardeşinin adı ve eski bir adresle İstanbul yollarına düşer.Ünlü oyuncu Ali Atay’ın kamera arkasına geçtiği ilk yönetmenlik deneyimi olan filmin başrollerini Serkan Keskin ile Ertan Saban paylaşıyor.

Limonata filmi nerede çekildi?
Limonata filmi için sözlükte neler dediler?
Limonata hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
sekerlendirilmis limon suyu*.

nerde eski limonata mc donalds geldi mertlik bozuldu, kristal hamburgeri, ayran,limonata, yengen, gorali ..karnımız yine doyuyor ama nasil?

Limonata nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Limonata filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Limonata nerede çekildi? Limonata filminin oyuncuları ve konusu.