Metal Müzik dinleyen Finlandiya Başbakanı tarzıyla gündem oldu

featured

Metal Müzik dinleyen Finlandiya Başbakanı tarzıyla gündem oldu. Finlandiya Başbakanı Sanna Marin Finlandiya’nın en eski rock festivali olan Ruisrock’a katıldı. Her yıl düzenlenen festivalde Marin, deri bir ceket ve deri botlar tercih etti. Kombinini jean bir şortla tamamlayan Finlandiya Başbakanı tarzıyla ilgi çekti.

Metal müziğe düşkünlüğüyle bilinen 36 yaşındaki Marin festivalde eşiyle de bir fotoğrafını paylaşarak, “Tatil bugün başladı. İstikamet Turku ve Ruisrock” açıklamasını yazdı.

Ruisrock, Finlandiya’nın Turku kentindeki Ruissalo adasında her yıl düzenleniyor. 1970 yılında kurulan Ruisrock, Avrupa’nın en eski ikinci, Finlandiya’nın ise en eski rock festivali olma unvanını elinde taşıyor.

Bu yıl 51. Kez düzenlenen festival corona virüs nedeniyle 2 yıl aradan sonra bu yıl tekrar düzenlendi. Finli sanatçıların yanı sıra EDM efsaneleri Major Lazer ve Martin Garrix , hip-hop öncüsü Megan Thee Stallion , ünlü glam rock grubu The Ark ve rap yıldızı Playboi Carti gibi isimler festivalde sahne aldı.

Metal Müzik dinleyen Finlandiya Başbakanı tarzıyla gündem oldu

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Metal Müzik dinleyen Finlandiya Başbakanı tarzıyla gündem oldu