Nadide Hayat nerede çekildi? Nadide Hayat filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Nadide Hayat nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Dramatik komedi türünde olan Nadide Hayat nerede çekildi, Nadide Hayat filmi oyuncuları kimler, Nadide Hayat nerede çekilmiştir, Nadide Hayat filmi konusu ne? İşte Nadide Hayat hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Nadide Hayat filmi oyuncuları

Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilen Nadide Hayat filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Demet Akbağ, Sevil Akı, Efecan Şenolsun, Yetkin Dikinciler…

Nadide Hayat konusu

Nadide Hayat konusu Nadide Hanım, 30 yıllık hayat arkadaşını ani biçimde kaybedince, hayat karşısında ne istediğinin boşluğunu yaşar. Bir dönem kendisine hobiler edinmeye çalışsa da, hepsi birer geçici heves olarak kalır. Dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulayan Nadide Hanım, gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sulara kendini atar. Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile “yeni bir başlangıca” yelken açar!Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği Nadide Hayat’ın başrolünde Demet Akbağ yer alırken kadroda kendisine Yetkin Dikinciler, Efecan Şenolsun, Gizem Erdem Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Sevil Akı isimleri eşlik ediyor. 

Nadide Hayat filmi nerede çekildi?
Nadide Hayat filmi için sözlükte neler dediler?
Nadide Hayat hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
çağan ırmak’ın kadrolu oyuncularından (çetin tekindor, hümeyra, ışıl yücesoy, şerif sezer vs) vazgeçerek çekimine başladığı film, merakla bekliyoruz.

(bkz: o günler/#56387178)

Nadide Hayat nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Nadide Hayat filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nadide Hayat nerede çekildi? Nadide Hayat filminin oyuncuları ve konusu.