21749

Narcos Mexico 2. sezon izle

Narcos Mexico 2. sezon izle Netflix’in özel yapımı olan Narcos Mexico ‘nun 2. sezonu yayınlandı. Narcos Mexico’da uyuşturucu ticaretinin başlangıcından itibaren kartelleşme aşamasına kadar geçen süre, hikaleyendirilmiş şekliyle anlatılıyor. İzleyiciler tarafından merakla beklenen Narcos Mexico 2. sezon u 10 bölümden oluşuyor. 50 ile 60 dakika arasında değişen bölümler bugün izleyecilerle buluştu.

Narcos: Mexico 2. sezon izle

Narcos Mexico’da Meksikalı ünlü uyuşturucu tacirlerinden Felix’in başında olduğu Guadalajara Karteli’nin diğer kartellerle ve ABD’li Gringolarla olan mücadelesini izleyebilirsiniz. Meksika’daki Guadalajara Karteli’nin yükselişinin gerçek öyküsünü anlatan bu yeni ve cesur Narcos hikâyesinde, Meksika’daki uyuşturucu savaşının 1980’lerdeki doğuşuna tanıklık edin.

https://www.youtube.com/watch?v=_NWoKHZ8jmI

İşte merakla beklenen Narcos Mexico 2. Sezon izle bölümleri ve isimleri…

1. Bölüm – Kaplanı Kurtarmak
40. yaş gününü kutlayan Félix, ortaklarının sadakatinden endişe duyar ve Pacho ile yüzleşir. Walt ve ekibi, misilleme amaçlı kaçırmalar planlar.

2. Bölüm – İş İşten Geçti
Verdin kendisine işkence eden DEA ajanlarıyla alay eder. Félix, afyon satıcısı Guerra’ya bir ortaklık önerir. Benjamín’in kız kardeşi Enedina, yeni bir iş fikri sunar.

3. Bölüm – Ruben Zuno Arce
Amerikalılar Kiki’nin cinayetine karışan adamlara yaklaşırken birçok danışmanı Félix’e saklanmasını önerir. Amado, Acosta’nın bir anlaşmazlığı çözmesine yardım eder.

narcos mexico 2 sezon izle

4. Bölüm – Büyük Kazı
Zuno, jüri önünde tanıklık yapar. Isabella, Enedina ile bir anlaşma yapmaya çalışır. Félix, ABD’den birine cüretkâr bir telifte bulunur.

5. Bölüm – AFÖ
Chapo tünel kazmaya devam ederken Calderoni, plazalar arasındaki gerilimle ilgili Walt’ı bilgilendirir. Félix’in Pacho ile toplantısında beklenmedik gelişmeler olur.

6. Bölüm – El Dedazo
Félix siyasi bir liderle buluşur. Sinaloa ile Tijuana arasındaki rekabet kızışınca Benjamin tarafını belli eder. Walt’un ekibi, uçaklarla özel olarak ilgilenmeye başlar.

7. Bölüm – Gerçekler ve Uzlaşma
Félix, PRI’ın seçimi kazanmasına yardım etmek ve Cárdenas’ı yenmek için yeni bir plan önerir. Félix’le ilgili istihbarat sözü alan Walt, Ojinaga ile buluşur.

narcos mexico netflix 2 sezon izle

8. Bölüm – Sistem Çöktü
Gazetede röportajının yayınlanmasının ardından Meksikalı yetkililer, FBI ve Félix, Acosta’nın peşine düşer. Başkanlık seçimleri başlar.

9. Bölüm – Büyüme, Refah ve Özgürlük
Félix tüm kartelinin geleceğini 70 tonluk kokain teslimatına bağlarken Walt ve DEA, uyuşturucu baronunun imparatorluğunu çökertmeyi planlar.

10. Bölüm – Serbest Ticaret
Pacho ile yaptığı görüşmenin ardından Félix, plaza patronlarına yeni bir iş planı sunar. Walt sürpriz bir davet alır.

Narcos Mexico 2. Sezon izle mek için Netflix üyesi olmanız gerekiyor. İzlemek için tıklayınız.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Narcos Mexico 2. sezon izle