Neden Rahatsız Ediyor? – Serkan Akgöz

featured

Neden rahatsız ediyor?

Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor-Amedspor arasında futbol müsabakası oynanmış, öncesinde de stad hoparlöründen Mustafa Yıldızdoğan’ın Türkiyem şarkısı çalmış. Bu durumun benzeri Türkiye’nin dört bir tarafında, birçok müsabaka öncesinde tekrarlanıyor. Bu durum CHP’li Aykut Erdoğdu, bu videonun milyonlarca Diyarbakırlıyı rahatsız ettiğini söylemiş. Neden vir Türkiye Cumhuriyeti bu şarkıdan ve oynan klipten rahatsız olsun? Bu klip ve şarkı neden ayrımcılık olsun? Bu söylemlerle kendisi Diyarbakırlıları ayrıştırmıyor mu? CHP Vekili, Türkiyem şarkısından neden rahatsız oluyor?

* * *
Üsküdar’daki Kazısı

İşyerimin Üsküdar’da olmasi nedeniyle her gün sabah ve akşam olmak üzere Hakimiyet-i Milliye caddesinin bir başından diğer ucuna yürüyorum. Yaklaşık yirmi gün önce Marmaray istasyonu yakınından atık su kanalı kazısı başladı. Ancak kazı gün geçtikçe değişik bir hal aldı. İş makinası değil de çalışanlar ellerindeki ufak aletler kazmaya devam edince, birkaç gün sonra ortaya tarihi bir yapıya benzer bir şeyler çıktı. Tarih meraklısıyız ya, Twitter üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesine bu kazının niteliğini sordum. Üzerinden beş gün geçmesine rağmen zahmet edip “Evet” veya “Hayır” demeye, kamuoyuna bir açıklama yapma zahmeti duymamışlar. Ne diyelim?

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Neden Rahatsız Ediyor? – Serkan Akgöz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.