• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Norm Ender Yeni Şarkısını Yayınladı – Norm Ender Kimdir?

featured

Rap müziğimizin sevilen seslerinden olan ve bir çok şarkısı ile dinlenme rekorları kıran Norm Ender“Aura” adını verdiği ve 2 yıl önce yayınladığı son albümünden sonra söz ve müziği kendisine ait olan “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı ile geri döndü.

Mekanın Sahibi” adlı şarkı başarılı müzik adamı Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosunda hazırlanırken, “Mekanın Sahibi” adlı şarkının klipi Ümraniye Film Platolarında çekildi. Klipin yönetmenliklerini Norm Ender ve Ferit Çetinkaya tarafından yapıldı.

Başarılı Rapçi Norm Ender sosyal medya hesabından takipçileri ile yaptığı paylaşımda “ Sizlere yeni bir şarkı yapacağım sözü vermiştim, ve bakın ben sözümü tuttum” diyerek yeni şarkısının müjdesini takipçilerine verdi.

Sosyal medyadaki takipçilerinin başarılı rapçinin yeni şarkısının yayınlanacağını duyurması üzerine “ Mekanın Sahibi” geri dönüyor, rap müzik neymiş bir çok insan görecek” şeklinde yorumlar yaptılar.

Norm Ender Kimdir? Nereli? Kısaca Biyografisi

Asıl ismi Ender Eroğlu’dur. 10 yaşından bu yana müzik ile iç içe olan Norm Ender Cartel isimli rap grubu’na hayranlığı ile rap müziğine aşık olmuş ve geçmiş dönemde yaşadığı sorunları kaleme almaya başlamıştır.

Atv ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasınada katılan Norm Ender bu program için özel bir bestede yapmıştır. Yarışmada rap dışında pop tarzı parçalarda seslendirmesi istenince yarışmadan biraz sorunlu olarak ayrılmak zorunda kalmıştır.

2010 senesinde ilk solo albümü İçinde Patlar ile müzik piyasasına giriş yapmış 2017 yılında ise Aura isimli albümü ile müzik kariyerini sürdürmüştür. Aslen İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir.

İşte O Şarkı:

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Norm Ender Yeni Şarkısını Yayınladı – Norm Ender Kimdir?