Özel Tasarım Baskılı Kutu Üretimi

featured

Baskılı kutu üretimi son derece geniş bir kullanım alanı olan ve büyük talebi gören bir matbaacılık ürün kalemidir. Baskılı kutu imalatı birçok farklı modelde yapılır ve baskılı kutu modelleri çeşitli sektörlerde kullanılır.

Özelleştirilmiş baskılı kutu üretiminin yapılabilmesi, ürünlerini müşterilerine göze hitap eden aynı zamanda marka imajıyla uyumlu kutularla sunmak isteyen işletmeler için büyük bir avantajdır. Farklı ebatlarda baskılı kutu üretimi imkânı olması farklı büyüklüklerde ve ağırlıklarda ürünlerin baskılı kutular içerisinde kendilerine yer bulmasını sağlar.

Farklı amaçlarla kullanılan fonksiyonel bir ürün olan baskılı kutu üretimi kapaklı mukavva hediye kutusu, karton çekmeceli kutu, hediyelik ve kargo kutusu, hediyelik mukavva kutusu, kurdeleli kutu, baskılı hediye kutusu, lüks hediye kutusu ve baskılı kutu gibi birçok farklı modelde yapılabilir.

Diğer tüm kutu üretimlerinde olduğu gibi baskılı kutu üretimi yapılırken de kesim, üretim ve baskı aşamasının gerçekleşmesi için gereken süre ve maliyetler hesaplanarak birim fiyat belirlenir. Baskılı kutu fiyatları kullanılan ham madde, baskılı kutu ebatları, baskılı kutu kullanım alanı, kullanılan baskı türü ve kaç adet baskılı kutu siparişi verildiğine göre değişiklik gösterebilir. Ancak unutulmaması gereken nokta baskılı kutu üretimi yapılırken, sipariş edilen baskılı kutu adedi yükseldikçe birim maliyet azalacağından yüksek adetli sipariş vermenin her zaman için daha kârlı olduğudur

Özel Tasarım Baskılı Kutu Üretimi

Özel tasarım baskılı kutu üretimi, talep edilen ürünün özelliklerine göre maliyetlerde farklılığa neden olabilir. Özel tasarım baskılı kutu üretimi sayesinde markalar kendilerine özel baskılı kutuları gerek ürün gönderimi yaparken gerek ürünlerini muhafaza ederken kullanma imkanından yararlanabilirler.

Baskılı kutu modelleri bilgisayar ortamında tasarlanır ve özel makinelerle basım süreci tamamlanır. Üretimden sanayiye kadar pek çok farklı iş kolunda kullanılan baskılı kutulardan optimum faydanın sağlanması için doğru ölçülerle tasarlanmalı, kaliteli ham maddelerden üretilmesi ve baskılı kutu modellerinin içlerine koyulacak ürünlerin özellikleriyle uyumlu olması gereklidir. Bu nedenle baskılı kutu üretiminin en önemli adımlarından biri hiç şüphesiz en uygun ham madde türünün belirlenmesi, kullanım amacına ve içine koyulacak ürünün özelliklerine uygun ölçülendirme yapılmasıdır. Tasarım süreci tamamlandıktan sonra üretim ve baskı aşamasına geçilebilir.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Tasarım Baskılı Kutu Üretimi