Pudrasız Eldiven Sağlıklı mıdır?

featured

Pudrasız eldiven türleri, günümüzde sağlıklı mı yoksa değil mi diye sıklıkla düşünülme ve tartışılmaktadır. Bir diğer bilinen adı da vinil eldiven olan pudrasız eldivenler, PVC maddesi esas alınarak üretilir. Kişilerin sağlığını etkileyen ve alerjen durumuna sebep olan maddelerin yer almadığı bu pudrasız eldivenler, sahip oldukları bu nitelikler sayesinde birçok çalışma alanı içerisinde tercih edilmektedir. Beyaz renkli olarak üretilen vinil eldivenler, içerisinde doğal kauçuk bulundurur ve doğal lateks maddesine yer vermez.

Pudrasız eldivenler hakkında en çok merak edilenlerden biri olan sağlıklı mı sorusu, verdiğimiz bu yanıtla cevap bulmuştur. Pudrasız olması ve alerjenleri içerisinde barındırmaması, doğru kullanım alanında tercih edildiği zaman bu eldivenleri tamamen sağlıklı kılar. Bu nedenden dolayı lateks tarzındaki eldivenlere alerjiniz var ise, bunlar yerine pudrasız vinil eldivenleri tercih edebilirsiniz. Tercihiniz ile beraber hem kızarıklıklarınız gidecek hem de kaşınma gibi sorunlar ile tekrar karşılaşmayacaksınız.

Abeslang satın almak için tıklayın.

Genel olarak muayene alanları içerisinde kullanılan pudrasız eldivenler, farklı çalışma alanları içerisinde de sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Lateks eldivenler kadar esnek bir yapıya sahip olmayan bu pudrasız vinil eldivenler, rahatlık ve konfor bakımından yine de son derece üst seviyededir. Bu sebeple de çalışma sırasında herhangi bir zarar vermez ve kişilerin konforlu bir şekilde çalışabilmesine olanak tanır. Sizler de kendi kullanımlarınız için güvenilir bir şekilde pudrasız eldiven modellerini tercih edebilirsiniz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pudrasız Eldiven Sağlıklı mıdır?