• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Şansımı Seveyim nerede çekildi? Şansımı Seveyim filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Şansımı Seveyim nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Şansımı Seveyim nerede çekildi, Şansımı Seveyim filmi oyuncuları kimler, Şansımı Seveyim nerede çekilmiştir, Şansımı Seveyim filmi konusu ne? İşte Şansımı Seveyim hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Şansımı Seveyim filmi oyuncuları

Ender Mıhlar yönetmenliğinde çekilen Şansımı Seveyim filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zerrin Sümer, Ümit Yesin…

Şansımı Seveyim konusu

Şansımı Seveyim konusu Çevresinde şanşsızlığı ile bilinen Sebahattin, yaşadığı birçok talihsizliğin sonunda büyüdüğü mahalleye geri döner. Sebahattin’in mahalleye dönmesi ile bütün mahalleli başlarına yine birçok iş açılacağını düşünerek endişeye kapılır. Kaderine boyun eğen Sebahattin, mahallede tanıştığı Yaprak sayesinde şansının döndüğüne inanır. Fakat her şey bu kadar kolay olmaz. Yaprak, yıllar önce ahını aldığı Durmuş’un kız kardeşidir ve Sebahattin’i kabul etmek için ona bir şart sunar. Sebahattin’in kendisini Durmuş’a affettirmesini ister. Sebahattin, kaderini değiştirmek ve Yaprak’ın kendisini kabul etmesini sağlamak için en yakın arkadaşı İzzet ile plan yapmaya başlar. Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı ‘Şansımı Seveyim’ filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor. 

Şansımı Seveyim filmi nerede çekildi?
Şansımı Seveyim filmi için sözlükte neler dediler?
Şansımı Seveyim hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
cem gelinoğlu’nu severim. ali kundilli filmleri çok iyi değildi fakat izlemiştim. değişik bir tarzı var.

bu filmin de fragmanı fena görünmüyor. mükemmel bir film beklemiyorum ama yine de seyretmeyi düşünüyorum.

toplum mühendisliğinin yeni halkası.

uzun uzun analiz kasmaya değecek bir gişe yakalayamayacak zaten, ama şimdilik şunu söyleyeyim recep ivedik’ten tek farkı din sosuna banılmış olması. son yıllarda komedi adı altında sürekli lümpenliğin güzellendiği türk sinemasında dinin de artık yer almaya başlaması ayrıca düşünülmesi gereken bir konu.

Şansımı Seveyim nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Şansımı Seveyim filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şansımı Seveyim nerede çekildi? Şansımı Seveyim filminin oyuncuları ve konusu.