10550

Baklavacı Seydioğlu’nun Sahipleri Hasan Sel Ve Hüseyin Sel Kimdir?

Bugün twitter üzerinde paylaşılan bir videoda, hamile eşiyle trafikte gitmekte olan bir kişinin aracının önüne henüz bilinmeyen bir nedenle başka bir araç geçti. Yolu kesen araçtakiler, arabanın camına, kaputuna tekme ve yumruklarla vurdu. Bu görüntüdeki kişilerin kim olduğu merak edilirken, görüntüdekilerin Seydioğlu Baklavalarının sahibi Hüseyin Sel ve Hasan Sel kardeşler olduğu iddia edildi.

İlgili Haber  Hüseyin Sel Ve Hasan Sel Tahliye Edildi

Tutuklandılar

Habertürk’ün haberine göre Hasan Sel ve Hüseyin Sel bugün Pendik’te bulunan Polis Merkezine gelerek ifade verdiler. Savcılığın tutuklama talebi sonunda Hasan ve Hüseyin Sel tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Karşılayan Polis Amiri Açığa Alındı

Pendik’te bulunan polis merkezine gelen Hasan Sel’i kapıda karşılayan polis amirinin görüntüsü internette oldukça büyük tepki aldı. Tepkilerin ardından İstanbul Valiliğinin yaptığı açıklamaya göre, polis amiri açığa alındı.

 SON DAKİKA  SEYDİOĞLU BAKLAVA AÇIKLAMA YAPTI 

Seydioğlu Baklavaları

1951 yılında Hacı İhsan Sel tarafından kurulan firma, şuanda üçüncü kuşak torunları Hasan ve Hüseyin Sel tarafından idare edilmektedir. 1998 yılında perakende baklava satışına başlayan firma, şu anda 1 fabrika satış mağazası ve 5 şubeyle birlikte hem perakende satış yapmaktadır. Hem toptan üretim gerçekleştiriyor hem de Uzak Doğu, Avrupa ve Arap Yarımadasına ihracat yapıyor.

Hasan Sel Kimdir? Hüseyin Sel Kimdir?

Sel kardeşlerin aslen Kastamonulu oldukları öğrenildi. Seydioğlu Baklavalarının sahibi olan Hasan ve Hüseyin Sel kardeşler, yiyecek sektörü dışında da farklı alanlarda faaliyet gösteriyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Baklavacı Seydioğlu’nun Sahipleri Hasan Sel Ve Hüseyin Sel Kimdir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.