Terzioğlu’na Eskişehir’de Soğuk Duş

featured

Yakın zamanda Cazim Gürbüz ile birlikte, Nihal Atsız hakkındaki hadsiz eleştirileriyle gündeme gelen Yazar Ahmet Haldun Terzioğlu, Eskişehir kitap fuarında imza günü düzenledi.

Terzioğlu’nun Atsız Hakkındaki O Hadsiz Sözleri

Ha bir de ‘Atsız Ata’ uydurması çıkarmışsınız. Atsız kimin atası kardeşim. Ne yaptı da ata oldu? Ne kolaymış ata bulmak. Yok kardeşim Atsız benim atam matam değil. Benim soyum belli. Ulu ulu atam, Ulu atam, atam hepsi kayıtlı. Oğuz Ata’dır çünkü budun kurgulamış, boy boylamış soy soylamıştır. Atsız ne yaptı ki atalık tuttunuz ona. İki oğluna ata olamayan size ata oldu. Hayırlı olsun. Beni ilgilendirmez.

Daha önceden duyurusu yapılan imza günü için Eskişehirli Türkçüler ellerindeki Ahmet Haldun Terzioğlu ve Cazim Gürbüz’ün kitaplarını iade edeceklerini duyurmuştu.

Gürbüz bu duyuru üzerine Eskişehir’deki imza gününü iptal etmiş fuara katılmamıştır. Terzioğlu ise kitaplarını iade etmek isteyen Türkçüler yayınevinin standına gitti. Ancak Terzioğlu ve yayınevi çalışanları daha önceden güvenlik güçlerine saldırıya uğrayacakları gibi asılsız ihbarlarda bulunarak demokratik hakkını kullanmak isteyen Türkçüler’e engel olmaya çalıştı. Kitap iadeleri sırasında Ahmet Haldun Terzioğlu’nun kaba konuşmaları fuar alanındaki okuyucuları şaşkına çevirdi. Yayınevi standına yaklaşamadan uzaklaştırılan bazı Türkçüler ise iade edecekleri kitapları fuar alanının önünde yakarak tepkilerini gösterdi.

Geçtiğimiz yıllarda yüzlerce kişinin sıra olduğu yayınevi standaki okuyucu sayısının hayli düşük olması ise gözlerden kaçmadı.

Sabithaber ÖZEL

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Terzioğlu’na Eskişehir’de Soğuk Duş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.