• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Türkistanlılar İftar’da Buluştu

featured

Türkistanlılar Derneği İftar Programı Dernek Başkanı Osman Beg programda yaptığı konuşmada, Ramazan-ı Şerif boyunca derneğin düzenlemiş olduğu iftar programlarına gençlerin katılımının sağlandığını ifade ederek şunları söyledi: “Ramazan-ı Şerif süresince derneğimizde Perşembe günleri iftar yemeği verildi. Hemşehrilerimizin, dostlarımızın katılımıyla bereketli iftar sofralarımız oldu. Gençlerimizin katılımı sağlandı. Birbirimizin halinden haberdar olduk, yardımlaştık. Birlik beraberliğimiz mübarek günlerde daha çok pekişti. Birlikte ağırladığımız hemşehrilerimiz ve dostlarımızla yine birlikte uğurladık Ramazan-ı Şerif’i ve bayrama kavuştuk. Temennimiz birlik ve beraberliğimizin, kültürümüzün daim olmasıdır. Hayırlı bayramlar dilerim.” ASKON Adına ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Türkistanlılar Derneği Başkanı Osman Beg’e teşekkür etti.

İftar sofrasında bir araya gelen iş adamları istişarelerde bulundu. ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Recep Çalışkan,Türkistanlılar Derneği üyeleriyle birlikte oruçlarını açarak dua ettiler. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Medeni, Kurtuluş Şengül, Bekir Aydemir, Sedat Aydın, Bünyamin Akıllıoğlu ve İsa Topal, Atilla Yağmur Türkistanlılar Derneği İftar Programına katıldı. Ayrıca Ceyhan Kırım Türkleri Derneği Başkanı İsmail Taymaz da davetliler arasında yer aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türkistanlılar İftar’da Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.