• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Üç Yol filmi nerede çekildi? Üç Yol filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Üç Yol filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Üç Yol nerede çekildi, Üç Yol filmi oyuncuları kimler, Üç Yol nerede çekilmiştir, Üç Yol filmi konusu ne? İşte Üç Yol hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Üç Yol filmi oyuncuları

Faysal Soysal yönetmenliğinde çekilen Üç Yol filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Turgay Aydın, Rıza Akın, Nik Xhelilaj, Kristina Krepela…

Üç Yol konusu

Üç Yol konusu 1990’lı yıllarda Avrupa’nın göbeğinde, Bosna-Hersek’te yaşanan acı dolu savaş yıllarına ayna tutan film, savaş sonrasında yakınlarını arayan insanların dramatik öyküsünü konu alıyor. Bünyamin çocukluğunda kıskançlığı nedeniyle bir arkadaşının ölümüne sebep olmuş ve bu travmadan yıllarca kurtulamamıştır. Ailesinden kaçma ve insanlara iyilik yapma üzerine kurulu bir hayat yaşayan Bünyamin, bir süredir Bosna’da toplu mezarlardan ceset çıkaran bir kuruluşta çalışmaktadır. Türkiye’ye dönmesine günler kala Mostar Köprüsü’nde intihar etmeye çalışan Zrinka ile tanışır. Genç kadın savaş sırasında tüm yakınları kaybetmiş bir psikologtur. Bünyamin onu hayata geri döndürür ve Zrinka da onun psikolojik travmalarını çözmeye yardımcı olmaya başlar. İkisi arasında başlayan ve birbirlerine açıklamadıkları aşk, Bünyamin’i Hasankeyf’e dönüp ailesiyle yüzleşmeye iter. Bünyamin’den haber alamayan Zrinka da onu bulabilmek için Hasankeyf’e gittiğinde kendilerini ilginç gelişmeler içerisinde bulurlar. Bosna ve Türkiye ortak yapımı olan film, pek çok kısa filmiyle yerli ve yabancı festivallerden övgüyle dönen Faysal Soysal’ın ilk uzun metrajlı işi.

Üç Yol filmi nerede çekildi?
Üç Yol filmi için sözlükte neler dediler?
Üç Yol hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
sırf hasankeyf’in büyüleyici manzarası için bile izlenebilecek harika film.

yönetmen faysal soysal’ın 25 ekim 2013 tarihinde vizyona girecek olan ilk uzun metraj filmi. merakla bekliyoruz efendim.
(bkz: 3 yol)
https://www.facebook.com/3yolfilm
http://www.ucyolfilm.com/

Üç Yol filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Üç Yol filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Üç Yol filmi nerede çekildi? Üç Yol filminin oyuncuları ve konusu.